DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yüzbaşılar Mahallesi’nde de konteynırlar yenilendi

Yüzbaşılar Mahallesi’nde de konteynırlar yenilendi

İlçemize bağlı Değirmendere Yüzbaşılar Caddesi’nde bulunan eski konteynırlar yenileriyle değiştirildi. Gölcük Belediyesi’nin bu hizmeti mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yeni konteynırlar vatandaşları memnun etti

Gölcük Belediyesi ilçemiz genelinde bulunan eski çöp konteynırları yenileriyle değiştiriyor. Özellikle yaz aylarında ve Covid-19 sürecinde belediyenin mahallelere yeni konteynırlar koyması vatandaşları oldukça memnun ediyor. Geçtiğimiz akşam Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde bulunan eski konteynırlar yeni konteynırlar ile değiştirildi.

Belediye’ye teşekkür ettiler

Mahalle sakinleri Covid-19 sürecinde ve sıcak havalarda yeni konteynırların çok önemli olduğunu belirterek, Gölcük Belediyesi’ne teşekkür etti.

YORUMLAR

  1. Zafer dedi ki:

    Birde gölcük de bulunan üst mahallelerimizde bulunan yol ve temizlik tertiplemeleri yapılabilseydi değirmendere elit kesim ne lazım gölcük e yeni bir şeyler yapmak veya değerlendirmek gölcük aynı gölcük siyaset yapmıyorum vatandaşlık hakkım ile gördüklerimi yazıyorum özel çöp konteyneri koyalım değirmendere ye konteyner yenilensin yenilensin de birde şu gölcüğün üst mahallelerinde yollara bir bakmak lazım her yapılan bina için kazılan yollar bizim arabanın ön takım düşmanı olmuş faaliyette hele gereksiz setler zaten allah selamet versin ne lazım gölcüğe eskiden beri toparlanamayan gölcük ne lazım toparlasın