DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

42 kaçak göçmeni yurda getiren kişi tutuklandı

42 kaçak göçmeni  yurda getiren kişi tutuklandı

Gölcük Değirmendere’de bir evde Göçmen Kaçağı kişilerin olduğunu tespit eden İl Emniyet Müdürlüğü operasyon düzenledi evde 42 kaçak göçmen yakalandı. Şahısları barındıran 3 kişi gözaltına alındı.

Değirmendere de bir evde barındıkları öğrenildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucu, bazı şahısların ülkemize kaçak yollar ile girmiş çok sayıda kaçak göçmeni,   Gölcük Değirmendere de bir evde barındırdığı bilgisine ulaştı. Yapılan araştırmalar ve takip sonucu adresi tespit eden Kocaeli Polisi,  Değirmendere Körfez Mahallesinde bulunan bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda 42 kaçak göçmen gurubu yakalanırken,  bu göçmenlere yer temin ederek sakladıkları tespit edilen S.A, N.A ve J.F isimli şahısları yakaladı.

Göçmenleri Türkiye’ye kaçak yollardan getiren İran’lı J. F adlı şahıs tutuklandı

Kaçak göçmenler Kocaeli İl Göç İdaresi Geri Gönderme merkezine teslim edilirken, mahkemeye çıkan 3 şahıstan, göçmenleri Türkiye’ye kaçak yollardan getiren İran’lı J. F adlı şahıs tutuklanırken diğer şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest kaldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.