DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar gündemi değerlendirdi

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar gündemi değerlendirdi

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar gündemi değerlendirdi

 Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar parti binasında gerçekleştirdiği haftalık olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Muhtarlar ve Gazeteciler gününü kutladı

BBP Gölcük İlçe Başkanı şahin Akpınar yaptığı açıklamada ilk olarak, “ Geçtiğimiz pazartesi günü 5.’sini kutladığız Muhtarlar Günü münasebetiyle demokrasimizin en temel taşları ve başlangıcı olan, her zaman halkımıza en yakın yerde duran değerli muhtarlarımızın  19 Ekim Muhtarlar Günü’nü canı gönülden kutluyorum. Ayrıca Mesleğini basın ahlak ve ilkelerine bağlı kalarak yerine getiren tüm gazeteciler ve basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

“Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin yeniden başkan seçilmesi bizleri mutlu etti”

Açıklamalarına devam eden Başkan Akpınar, Pazar günü gerçekleştirdikleri 11. Olağan Kongrenin Türk ve İslam dünyasına hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak; Büyük Birlik Partisi 11. Olağan Kongresinde Genel Başkanımız Mustafa Destici iki adaylı kongrede oy kullanan 836 delegenin 584 oyunu alarak güçlü bir şekilde tekrar genel başkanlığa seçildi. Başta Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici olmak üzere partimizin üst yönetimine seçilen tüm dava arkadaşlarımı ayrı ayrı kutluyorum. Ayrıca İlimiz Kocaeli’den Genel Merkezde görev alan YDK (Yüksek Danışma Kurulu) üyesi Sayın Mehmet Korkmaz’ı ve MKYK (Merkez Karar Yönetim Kurulu) üyesi sayın Gökmen Türkkanı’nı ayrıca tebrik ediyor, büyük Kurultayımızın başta partimize, ülkemize, ve Türk-İslam dünyasına hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

“Katil Ermenistan, hırsını sivillerden almaya çalışıyor”

Azerbaycan ve Ermenistan cephe hattında mücadelenin devam ettiğini aktaran Akpınar, sözlerini şöyle sürdürdü, “Katil Ermenistan, cephede Azerbaycan milli ordusunun karşısında her gün yeni mağlubiyetler yaşarken hırsını sivillerden almaya çalışıyor. Füzelerle sivil yerleşim yerlerini vuruyor. Bu saldırıları lanetliyorum, kınıyorum. Buna sessiz kalan Minsk Grubu, Rusya, ABD, Fransa, Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletleri kınıyorum. Durum tam tersi olsaydı dünyayı ayağa kaldırmışlardı. Çoktan Azerbaycan’ın üzerine çullanmışlardı. Ancak Ermenistan’a sesleri çıkmıyor. 1915 yılında aynı şeylerin yaşandığını biliyorduk. Asıl soykırımı yapan Ermeniler. Bugünkü savaşta da bunu çok net görüyoruz. Bizim ülkemizde on binlerce Ermeni kökenli vatandaşımız var. Ermenistan’da bir tane Türk kökenli Ermeni vatandaşı bulabilir misiniz? Oralar yüz sene önce Türk yurduydu. Oradaki Türk’ler nereye gitti? Bunun cevabını kimse veremiyor. Ben bir kez daha hayatını kaybeden Azerbaycan vatandaşlarına Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa diliyorum” dedi. 

“Koronavirüze karşı mücadelemizi elden bırakmayalım”

Türkiye’nin koronavirüsle (Kovid-19) mücadelesinin devam ettiğinin altını çizen Akpınar, başta sağlık çalışanları ve emniyet güçleri olmak üzere koronavirüsle mücadele eden herkese şükranlarını dile getirdi. Akpınar, “Vatandaşımız, tüm dünyada olduğu gibi ekonomik anlamda etkileniyor. Bazı kesimler ziyadesiyle etkileniyor. Bu kesimlere destek veriliyor ama, desteğin artırılarak devam etmesini bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.