DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar “KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NDE YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar “KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NDE YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar

“KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NDE YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar haftalık olağan basın toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Ülke ve ilçe gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Akpınar “Gölcük’te yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda yetkili makamlardan ve belediyemizde bir açıklama bekliyoruz” dedi.

“İsmail Ayık’a Allah’tan rahmet dilerim”

BBP Gölcük İlçe Başkanı haftalık Basın toplantısında açıklamalarına başlamadan önce Geçtiğimiz gün BBP Derince İlçe Başkanımız Yüksel Ayık’ın abisi İsmail Ayık, iş makinesinde çalışırken elim bir kaza sonucunda hayatını kaybetti. Büyükşehir Belediyesi personeli İsmail Ayık’a Allah’tan rahmet, Büyükşehir Belediyesi camiası, ilçe başkanımız Yüksel Ayık ve ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına baş sağlığı diliyoruz” dedi.

“Yetkili makamlardan ve belediyemizden net bir açıklama göremedik”

İlçemizde gerçekleşecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında düşüncelerini dile getiren Başkan Akpınar, Son günlerde haberleri yayılan kentsel dönüşüm projesinin onayı hakkında da henüz yetkili makamlardan ve belediyemizden net bir açıklama göremedik. Konunun tam anlaşılması için belediyemizden, proje onaylandı mı onaylanmadı mı bir bilgi, onaylandı ise de ne zaman başlayacağı ile alakalı planlamalarını anlatmalarını istiyoruz” dedi.

“Partililerimizi TÜKODER’e üye olmaya davet ediyorum”

Geçtiğimiz hafta Başiskele İlçe Başkanlığı görevine değerli arkadaşım Fatih Bakan başkan olarak atandı ve yakın zamanda kongresini yapacak. Başkanımıza ve yönetimine şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Yönetimine ve komşu ilçemiz Başiskele’ya hayırlı olsun. Geçtiğimiz günlerde ziyaretimize gelen Tüketici Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şubesi’ne teşekkür ediyorum. Başkan Çetin Kocatürk’ü, tüketici hakları konusundaki çalışmalarından dolayı başarılı buluyorum. Partimize ve bize gönül vermiş vatandaşlarımızı, destek olmaları konusunda TÜKODER’e üye olmaya davet ediyorum. Derneğin kuruluş amacının siyasi değil, tamamen nihai tüketici olarak tüm vatandaşlarımızı kapsadığı için örnek olması hasebiyle şahsım ve yönetimimle birlikte TÜKODER’e üye olmuş bulunmaktayız” dedi.

“Trafik ışıkları yeniden düzenlenmeli”

Başkan Akpınar, ilçemizde trafik ışıkları ve yol düzenlemesinde bazı aksaklıklar olduğunu ifade ederek, “İlçemizde son yapılan trafik ışıkları ve yol düzenlemesi ile alakalı olarak anayoldan çarşıya giriş veya çarşıdan anayola; Değirmendere ve İzmit istikametlerine çıkışlarda, bir planlama hatası olduğu görülmekte. Işıkların saniyesi, çıkış yönleri, aynı zamanda tek yön giriş – çıkışlardan ötürü vatandaşlarımızın Gölcük’ü bir başından diğer başına geçmeleri gerektiği için çarşı merkezindeki alanlarda trafik yoğunluğunun yüzde 10 – 15 etkilendiği kanaatindeyiz. Trafik yönlerinin ve otomasyon sisteminin, kısacası tüm planlamanın yeniden gözden geçirilmesi, iyi bir şekilde planlanması ve hatanın giderilmesi gerekiyor. Bu konuda da ilgili kurumlarımızın hepsinin ortak akılla sorunu çözüme kavuşturmalarını bekliyoruz. Bizim nacizane tavsiyemiz de şoför esnafından bu konuda fikir almalarıdır. Ticari taksi ve minibüs şoförlerinden, toplu taşıma kooperatif başkanlarından bu konuda fikir alarak konuyu çözüme kavuşturabilirler” dedi.

“Genel Başkanımız Mustafa Destici’yi destekliyoruz”

Sözlerine devam eden Akpınar, “Bu Pazar günü gerçekleştirecek olduğumuz genel merkez kongremizde aday olacak genel başkan adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Kazanan kim olursa olsun Türkiye kazanmış kabul edeceğiz. Yarışacak olan tüm başkanlarımıza da başarılar diliyoruz. Bizler de Gölcük teşkilatımız olarak Genel Başkanımız Mustafa Destici’yi desteklediğimizi belirtmek isteriz” dedi. .

“Türkiye, Azerbaycan’ın bugün de yarın da sonuna kadar yanındadır”

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki saldırıları savaş olarak nitelemeyen Akpınar,” Azerbaycan’ın 30 yıl önce katil faşist emperyalistlerin bölgedeki uşağı Ermenistan tarafından katliamlar ve soykırımlar yapılarak işgal edilmiş topraklarını işgalden kurtarma mücadelesinin yapıldığı günlerdeyiz. Azerbaycan Ordusu’nun işgal edilen topraklarını bir bir azad ediyor. Birden devreye Rusya ve diğer emperyalist güçler devreye girdi. Avrupa Birliği girdi, Fransa’sı girdi. Hemen ateşkes çağrıları yaptılar. Ermenistan saldırırken ya da Ermenistan katliam yaparken, soykırım yaparken bu saldırıların, ateşkes çağrılarının hiçbirini duymadık. Ta ki ne zaman Ermenistan işini bitirdi o zaman masa kuruldu. Azerbaycan ordusu işgal edilmiş bazı köyleri, kasabaları, bölgeleri, topraklarını kurtarınca hemen ateşkes istendi. Neden? Çünkü Ermenistan’ın işgal ettiği topraklarda kalması ve durumun bu şekilde devam etmesi isteniyor. Çünkü korkuları şu; Türkiye’nin Türk Dünyası ile kara sınırından da birlikteliğinin sağlanacağından ödleri kopuyor adeta. Ama bu er ya da geç bir gün mutlaka gerçekleşecektir. Türkiye kararlı bir şekilde kardeş ve candan öte can Azerbaycan’ın bugün de yarın da sonuna kadar yanındadır. BBP Camiası olarak kanları ve canlarıyla Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Azerbaycan’a ve Azerbaycan devlet yetkililerine seslenmek istiyorum. Başlatılan bu harekat kim ne çağrısı yaparsa yapsın. İşgal edilmiş toprakların tamamı kurtarılmadan durdurulmamalıdır. ya askeri harekat ile kurtarılacaktır ya da Ermenistan işgal ettiği topraklardan geri çekilecektir. Bunun üçüncü bir yolu yoktur. Onun için ateşkes çağrısı yapanlara bu cevap verilmeli ve işgal edilmiş topraklar azad edilmeden asla masaya ve müzakereye oturulmamalıdır. Azerbaycan Türklüğü ‘nün de Türk Milleti’nin tamamının da talebi isteği budur” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.