DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Beklenen sağanak yağış ve dolu beklentisi nedeniyle KAPALI OTOPARKLAR DOLDU TAŞTI

Beklenen sağanak yağış ve dolu beklentisi nedeniyle

KAPALI OTOPARKLAR DOLDU TAŞTI

Bugün öğleden sonra başlayacak sağanak yağış ve dolu beklentisi nedeniyle ilçemizde bulunan kapalı otoparklar dün akşam saatlerinden itibaren dolmaya başladı. Kapalı otoparklar bugün sabahın ilk saatlerinde tam doluluk sağlandığı için girişler kapatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi tarafından günler öncesinden yapılan uyarıları dikkate alan araç sahipleri arabalarını olası dolu yağışından korumak için otoparklara adete hücum etti.

AFKOM vatandaşları uyarmıştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi günlerdir vatandaşları bugün Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen alçak basınç merkezi ile birlikte Kocaeli’de sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların etkili olacağı, öte yandan lodosun kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiği  yönünde uyarılarda bulundu.  Marmara Bölgesinin tamamında etkili olacağını ifade edilen yağışların yanı sıra beklenen dolu yağışı nedeniyle ilçemizde bulunan otoparklar dün akşam saatlerinden itibaren dolmaya başlarken günün erken saatlerinde kapalı otoparklar tam kapasite dolduğu için girişler kapatıldı.  Araçlarını kapalı otoparklara park etmeyen araç sahiplerini birçoğu ise araçları dolu yağışına karşı battaniye karton gibi şeyler örterek korumaya çalıştı.

Araç park yerleri doldu ara yollara araçlar park ediliyor

İlçemizde Öner Çelik tarafından  Anıtpark’ın alt kısmında hizmet vermekte olan Kibaroğlu Kapalı otoparkı dün akşam saatlerinde dolmaya başlarken günün erken saatlerinde tam kapasite dolduğu için girişleri kapatıldı. Dün geceden beri görevlerinin başında olduklarını ifade eden otopark sahibi Öner Çelik, “ Kapalı Otoparkımız 130 araç kapasiteli ve şu anda otopark kısımlarımız dolduğu için ara yollara araçları park etmeye başladık. Biz dün akşam saatlerinden itibaren görevimizin başındaydık. Elimizden geldiği kadar araç sahiplerini zor durumda bırakmamaya çalışıyoruz. Ara yolların da dolmasıyla otoparkımız yaklaşık 200 araç alabiliyor. 

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.