DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİRAZDA GÜLELİM

09.10.2020
534
A+
A-

BİRAZDA GÜLELİM

Ben Görmedim

Bir gün bir İngiliz, bir Fransız ve Temel vampire dönüşmüşler. Daha sonra yarış yapmaya karar vermişler. En çok kan emen birinci olacakmış. Önce İngiliz başlamış kan aramaya. 5 dk sonra geri gelmiş. Fransız ve Temel sormuş:

-Nereden geliyorsun ne kadar kan emdin?

İngiliz başlamış anlatmaya:

-Şu evin önündeki adamın kanını emdim. Sonra Fransız gitmiş. Geri döndüğünde ağzından kanlar dökülüyormuş. İngiliz ve Temel sormuş:

-Nereden geliyorsun ne kadar kan emdin?

Fransız cevap vermiş:

-Şu köşedeki bakkalın kanını emdim.

Daha sonra Temel gitmiş yarım saat sonra geri gelmiş. Her tarafından kan dökülüyormuş. İngiliz ve Fransız sormuş:

-Galiba tüm mahallenin kanını emdin ne yaptın?

Temel başlamış anlatmaya:

– Önce kan emmek için huzur evine doğru uçmaya başladım. Şuradaki direği görüyor musunuz?

İngiliz ve Fransız cevap vermiş:

-Evet. Görüyoruz.

Temel de demiş ki:

-Ama ben göremedim :), 🙂

Namahrem Fıkrası

Nasrettin hoca bir gün görücü usulüyle evlenmiş. Karısını gördüğünde hiç beğenmemiş çünkü karısı sürekli konuşuyor, hiçbir şeyi beğenmiyormuş. Karısı ile yeni evlerine taşındıklarında karısı:

“Hocam şimdi biz evliyiz. Kimlere görünürsem namahrem olur, kimlere namahrem olmaz?” diye sormuş. Hoca ise gayet sakin bir şekilde cevap vemiş:

“Bana görünme de kime görünürsen görün be kadın”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.