DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP İL Başkanı Harun Özgür Yıldızlı “AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK, ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE YATIRIMDIR”

CHP Kocaeli, Çayırova Kulüpler Birliği çatısı altında faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri başkanları ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü, Çayırova’daki amatör spor kulüplerinin başkanları ile bir araya geldi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve CHP Çayırova İlçe yönetimi, Çayırova Gençler Birliği Spor Kulübü binasında bir araya geldikleri amatör spor kulüpleri başkanlarının talep ve sorunlarını dinledi.

YETKİLİLER SÖZLERİNİ TUTMADI

Çayırova Kulüpler Birliği’ne mensup, Çayırovaspor Kulübü Başkanı Muhammet Yeşilkaya, Menderesspor Kulübü Başkanı Murat Babaoğlu, Fatihspor Kulübü Başkanı İlhami Bayrak, Gümüşspor Kulübü Başkanı Fikret Bilici, Çayırova Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Muzaffer Çetin, ŞekerpınarGençlerbirliğispor Kulübü Başkanı Muharrem Şen ve Serhat Spor Kulübü Başkanı Turan Öztürk özellikle pandemi dönemi ile büyük sıkıntı yaşadıklarını ve yetkililer tarafından kendilerine verilen destek sözünün tutulmadığını dile getirdi.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE YATIRIM

Spora ve sporcu yetişmeye yönelik teşvikin önemine değinen CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Sizlerin amatör spor kulüpleri olarak göğüslediğiniz bu iş gelecek nesillerin yetiştirilmesinde büyük rol oynuyor. Bizler de sizlerin taleplerini bu noktada çok önemsiyoruz. Çocuklarımız eğitim hayatının dışında kötü alışkanlar yerine spora, bilime, sanata yönelmesi gerekiyor. Bu sebeple spor alanında sizlerin çalışmaları çok önemli. Sizlere sağlanacak olan destek çocuklarımızın geleceğine yapılacak bir yatırımdır. Her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.