DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladık GÖLCÜK BAYRAK OLDU

Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladık

GÖLCÜK BAYRAK OLDU

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. Yıl dönümünü kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in Gölcük baştan aşağıya Türk Bayraklarıyla donatılsın çağrısına uyan vatandaşlar ev ve iş yerlerini Türk Bayraklarıyla donattı.

Ev ve iş yerleri ile cadde ve sokaklar bayraklarla donatıldı

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tüm Gölcük bayraklarla donatılsın çağrısına uyan Gölcüklü vatandaşlar adeta Gölcük’ü baştan aşağıya Türk Bayrakları ile donatıldı. Gölcük’te birçok ev ve iş yeri Türk Bayrakları asılırken Gölcük Belediyesi de cadde ve sokakları Türk Bayrakları ile donattı.

En güzel şekilde kutladık

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kısıtlı bir şekilde gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi tarafından bayram töreninin gerçekleştirildiği Anıtpark, Amiral Sağlam Caddesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi başta olmak üzere birçok cadde ve sokak bayraklarla donatılırken vatandaşlar tarafından da ev ve iş yerleri adete bayraklar ile süslendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.