DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu’nda dereceye giren öğrencilere ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu’nda dereceye giren öğrencilere

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

İlçemize bağlı Değirmendere’nin en başarılı okullarından biri olan  Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu’nda Covid-19 pandemisi nedeniyle gerçekleştirilemeyen 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı yıl sonu töreni geçtiğimiz Cuma günü okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Törende gurur dolu anlar yaşandı

Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu’nda, okul başarısı olarak 8. Sınıflar bazında ilk üçe giren öğrencilerin ve LGS Türkiye 1.’nin ödüllendirildiği tören geçtiğimiz Cuma günü okul bahçesinde gerçekleştirildi.  8. Sınıf DYK öğrencilerinin ve ödül alan öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen törende gurur dolu anlar yaşandı.

Ödül ve plaket takdim edildi

Okul birincisi İbrahim Eren Bozdağ, okul ikincisi Nur Dilşat baykuş ve okul üçüncüsü Mert İbrahim Geriş’e sınıf öğretmenleri tarafından ödülleri,  Müdür Yardımcıları tarafından da plaketleri takdim edildi. Törende 500 tam puan alarak LGS Türkiye birincisi olan Ömer Barış Kestem’e de plaketini okul Müdürü Yakup Berber takdim etti.

Anı kütüğüne isimlerini çaktılar

Böyle bir anı yaşamaktan dolayı okulu ve öğrencileri adına gurur duyduğunu vw öğrencileri tebrik ettiğini belirten Okul Müdürü Yakup Berber, aynı başarının daha sonraki yıllarda da artarak devam etmesini dilediğini ifade etti. Tören dereceye giren öğrencilerin anı kütüğüne isimlerini çakmasını ardından sona erdi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.