DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DEVA Partisi 1. Olağan kongrelerini gerçekleştirdi YÜCEL SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLDU

DEVA Partisi 1. Olağan kongrelerini gerçekleştirdi

YÜCEL SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLDU

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’ni dün parti binasında gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan İlçe Başkanı Sedat Yücel seçilmiş başkan oldu.

Divan başkanı Emin Birlik yaptı

DEVA Partisi İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen 1. Olağan Kongrede Divan Başkanlığını Emin Birlik, üyeliklerini Kerim Can ve Beyzanur Erim, Büşra Oğuz, Ahmet Baltacı  üstlendi. Kongreye DEVA Partisi Genel Merkez MKYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç,  DEVA Partisi İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Partinin Genel Başkanı Ali Babacan’ın mesajı okundu

Kongrede ilk olarak divan kurulunun seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Partinin Genel Başkanı Ali Babacan’ın mesajı okundu. Faaliyet raporu okundu ve ibra edildi. Mali rapor okundu ve ibra edildi.


“Bütün Türkiye’ye Deva Partisi’nin söylemleri ve stratejileri anlatılacak”

Kongrede ilk konuşmayı yapan DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, “ 1. Olağan kongremiz hayırlı olsun. Sizlerle çok daha neşeli çok daha mutlu oldum. Ben misafir ilçe başkanlarımla beraber bütün hazirunu ayrıca saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Şu anda ilçelerde illerde kongrelerimiz oluyor. Ve bundan sonra da bu etkilenmeyle beraber dalga dalga bütün Türkiye’ye Deva Partisi’nin söylemleri ve stratejileri anlatılacak. Biz Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın görüşleriyle, dünya görüşleriyle, Türkiye ile ilgili sevdalarıyla etkilenip de bu partiye gelen insanlarız. Biz farklı ikballer peşinde insanlar değiliz. Çocukluğumuzdan beri babamız, “iki tane dedeniz şehit oldu bunu çocuklarına anlatmayı ihmal etme” derdi. Bu ülkemizle ilgili duyguları taşıyan çocukluğumuzda da daha okula gitmeden ‘Annem beni yetiştirdi bu vatana yolladı. Al Bayrağı teslim etti. Allah’a ısmarladı’ diye elimize sopaları alıp öyle yürüyen bir neslin insanlarıyız. Dolayısıyla başka türlü düşünceler değil sadece düşüncemiz ülkemize hizmet etmekle alakalı bir duyguyu taşımaktadır. Gönlümüz ister büyük salonlarda kongre yapalım. Ancak yeni kurulan bir partide delegasyonumuzun belli bir sayıda olması münasebetiyle daha geniş bir teşkilatlanma çalışmalarını yapmadığımız için bu salonda yapmayı öngörmüştük. İnşallah çok daha görkemli kongrelerimizi DEVA Partisi sadece Gölcük’te değil Kocaeli’de bütün Türkiye’de en kısa zaman içerisinde sırası geldiğinde yapacaktır diyorum ve hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” dedi.


“12 ilçemizi tamamladıktan sonrada il kongremizi gerçekleştireceğiz”

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç,  “Dün itibariyle kongre takvimimiz başladı. Derince ilçemiz, hemen akabinde Dilovası ilçemizle kongrelerimizi başlattık. Bugün Gölcük ve hemen akabinde de inşallah Karamürsel ilçemizin kongresine devam edeceğiz. Kongre takvimimizde 12 ilçemiz var. 12 ilçemizi tamamladıktan sonrada il kongremizi gerçekleştireceğiz. Tabi atanma sürecinden sonrada seçilmiş teşkilatlar olacağız. Arkasından da teşkilatlarımızdan her mahallede beş gönüllü hedefini verdik. 473 mahallemizde de bu gerçekleşecek inşallah. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Yaşar, “Üyelerimizin artmasıyla daha geniş kongreler gerçekleştireceğiz”

DEVA Partisi Genel Merkez MKYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, “Böyle bir mekanda samimi bir kongre yapıyoruz. Az önce ilçe başkanımız söyledi. Bundan sonrası itibariyle üyeliklerimizle beraber genişleyerek çok daha geniş kongreleri inşallah önümüzdeki dönemlerde göreceksiniz. Tabi yine salonlarda yapan arkadaşlarımız da bu konuyla alakalı farklı farklı yollar izliyorlar”dedi.

Yücel seçimin ardından seçilmiş başkan oldu

Konuşmaların ardından seçime geçildi ve DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel’in oy kullanmasının ardından delegelerin de oy kullanmasıyla seçim işlemi tamamlandı ve Yücel seçilmiş başkan oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.