DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman uzun bir aradan sonra bugün yüz yüze eğitime başlayan öğrencilere başarılar diledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Cocid- 19 Pandemisi nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında ara verilen ve uzaktan eğitimle eğitimlerine devam eden öğrenciler bugün yeni kurallar ile yüz yüze eğitime başladılar. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman yüz yüze eğitime başlayan 2-3-4-8 ve 12. Sınıf öğrencilerine başarılar diledi.

“En kısa sürede tüm öğrencilerimizin yüz yüze eğitime başlaması en büyük temennimizdir”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman yaptığı açıklamada, “Öğretmenlerimiz,  öğrencilerimiz ve velilerimiz için yeni bir dönem başlıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir online olarak devam eden eğitim-öğretim sürecinde şimdi okula umutla ve heyecanla başlama zamanı. Unutmayın ki dersleriniz için göstereceğiniz ilgi ve çalışma azmi sizi başarıya götürecektir. İlk etapta okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerimiz için başlayan yüz yüze eğitim, ikinci aşamasında yarından itibaren ilkokullar, 8.sınıf, 12.sınıf ve lise hazırlık sınıfı öğrencilerimizi kapsamaktadır. En kısa sürede tüm öğrencilerimizin yüz yüze eğitime başlaması en büyük temennimizdir. Ancak bunun için hepimize büyük sorumluluk ve görevler düşmektedir. Alınan Covid-19 tedbirlerini ve maske, mesafe ile temizlik kurallarını birlikte uygulayarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en kısa sürede okullarına tam anlamıyla kavuşması bizlerin elinde.  Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2020-2021 eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimiz başta olmak üzere milletimize hayırlar getirmesini diliyor; daha sağlıklı günlerde, çok özlediğimiz okul bahçelerimizde ve sınıflarımızda buluşmayı temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.