DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu GÖLCÜK BASINI İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu

GÖLCÜK BASINI İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, pandemi nedeniyle bir süredir hizmet veremedikleri dernek binalarını yeniden hizmete sokmalarını ardından Gölcük Basınını kahvaltıda ağırladı. Başkan Çakıroğlu, çalışmalarına pandemi kuralına uygun devam edeceklerini açıkladı.

Çay ve kahvaltı hizmeti başladı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid- 19 Pandemisi nedeniyle  Gölcük’te faaliyetlerine ara veren Gölcük Trabzonlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği yaklaşık 9 aylık bir süre sonra  Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetimi tarafından dernek binasında düzenlediği kahvaltıda ilçe basınıyla bir araya geldi. Başkan Çakıroğlu Dernek binalarında pandemi kurallarına uygun olarak hizmet vermeye başladıklarını ifade etti.

“Dernek yönetim kurulu olarakta yine çalışmalarımızı internet ve telefon aracılığı ile gerçekleştiriyoruz”

Dernek binasında yönetimi ile birlikte Gölcük Basını ile bir araya gelen Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu yaptığı açılamada, “ hepimizin bildiği gibi tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Virüsü ülkemizi de etkisi altına aldı. Bu virüsten korunmak için biz Dernek olarak gerekli tüm tedbirlerimizi alarak Dernek etkinliklerimizi ve yaptığımız projelerimizi geçici bir süre ertelemek zorunda kaldık. Yaklaşık 9 aylık bir süre sonrasında mesafeyi korumak ve maskelerimizi takarak ilçe basınımızla bir araya gelmek istedik. Biz Dernek olarak ülkemizi etkisi altına alan Covid -19 virüsünden korunmak için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz.  Her zaman üyelerimizi internet ve telefon aracılığı ile gerekli bilgilendirme yapıyoruz. Dernek yönetim kurulu olarakta yine çalışmalarımızı internet ve telefon aracılığı ile gerçekleştiriyoruz. Bu virüsten korunmanın en önemlisi maske takmak, mesafeyi korumak ve temizliğe önem vermektir. Biz sürekli olarak tüm üyelerimizi bu konuda uyarıyoruz. Bu virüsü atlattığımızda Dernek olarak tüm etkinliklerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu süreçte Dernek binamızın birinci katını tüm tedbirlerimizi alarak hizmet vermeye açtık. Yöresel kahvaltımız ve çay servisimiz başlamıştır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.