DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te çocuk dilenciler dikkat çekiyor YERLERİ OKUL OLMALI

Gölcük’te çocuk dilenciler dikkat çekiyor

YERLERİ OKUL OLMALI

İlçemizde havaların serinlediği bugünlerde çocuk dilenciler çalıştırılmaya devam ediyor. Bu durum vatandaşların dikkatinden kaçmıyor. Çocuk dilenciler gün boyunca ilçemizin çeşitli cadde ve sokaklarında oturarak, dileniyor.

‘Çocukların gelecekleri ellerinden alınıyor’

Gölcük’te sokaklarda dilenen çocuklar dikkat çekiyor. Özellikle Mobil ışıklar mevkiine gelen çocuk dilenciler kendilerini araçların önüne atarak, hayatlarını da tehlikeye atıyor. Gölcük’te yaşanan bu sorun duyarlı vatandaşları da rahatsız ediyor. İlçemizde çocuk dilenci sayılarının az olmadığına dikkat çeken bazı vatandaşlar, ‘Bu çocukların yeri sokaklar değil, okullar olmalı. Ama ne yazık ki sokaklarda dilenen çocukların gelecekleri de ellerinden alınıyor. Bu çocukları sokaklarda dilendirenler mutlaka yakalanmalı ve bu vicdansızlara cezai müeyyideler uygulanmalı. Çocuklar dilenmemeli, okumalı, ülkemize faydalı bir nesil olmalı’ diyerek üzüntülerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.