DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te ücretsiz otoparklar yoğun ilgi görüyor

Gölcük’te ücretsiz otoparklar yoğun ilgi görüyor

Gölcük’te ücretsiz otoparklar yoğun ilgi görüyor

İlçemizin en büyük problemlerinden biri olan trafik ve otopark sorununa çözüm olması amacıyla geçtiğimiz yıllarda yapılan mobil durağını arka kısmında ki ücretsiz otopark araç sahipleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Giriş kısmı ve park alanının zemini düzeltildi

Geçtiğimiz yıllarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mobil durağının arka kısmındaki ücretsiz otopark araç sahiplerinden yoğun ilgi görüyor. Gün boyu dolu olan otoparkın geçtiğimiz yıl zemini bozuk olduğu için sürücüler sor durumda kalıyordu. Özellikle giriş kısmında oluşan çukur nedeniyle yağmur yağdığı zaman sıkıntı yaşayan sürücülerin bu sıkıntıları da giderildi. İlgili ekipler tarafından yapılan çalışma ile ücretsiz otoparkın giriş kısmı ve park alanının zemini düzeltildi.

 Araç sahiplerinden teşekkür

Ücretsiz otoparktan duydukları memnuniyeti dile getiren araç sahipleri yaptıkları açıklamada, “ Bu ücretsi otopark sayesinde artık aracımızı nereye nasıl park edeceğiz sıkıntımız kalmadı. Geçtiğimiz yıl otoparkın giriş kısmı ve park alanının zemini biraz kötü olduğu için çok sıkıntı yaşamıştık ama bu sene bu sıkıntılarımızda giderildiği için mutluyuz. İlgili ekiplere çok teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.