DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hamidiye Köyü’nde doğalgaz sevinci AĞAÇLAR KESİLMEYECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük ilçesi Hamidiye Köyü’ne doğalgaz verilme törenine katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük’ün Hamidiye Köyü’ne verilen doğalgaz nedeniyle düzenlenen törene katıldı. Törene AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İZGAZ Genel Müdürü Cem Sakarya ve Hamidiye köyü sakinleri katıldı. Törende, doğalgaz yakma meşalesini Başkan Büyükakın tutuşturdu.

229 BİNA FAYDALANACAK

Hamidiye Köyü’nde düzenlenen doğalgaz verme töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “ Gölcük Hamidiye Köyü için bugüne kadar servis hatlarıyla birlikte toplamda 11 kilometrelik bir hat döşendi. Çalışmalarımız sonucu Hamidiye’de 229 bina doğalgazdan faydalanacak. Yüklenici firma ile bir protokol yaptık. Büyükşehir Belediyesi olarak kazı ve dolgu çalışmalarına yardımcı oluyoruz. Bu sayede daha fazla vatandaşımızın doğalgazla buluşmasını sağlamış oluyoruz. Sadece burada değil, Kocaeli’nin birçok yerinde vatandaşımıza doğalgaz ulaştırılması için böyle bir süreci yürütüyoruz” diye konuştu.

“BU KIŞ DOĞALGAZIN KONFORUNU YAŞAYACAKLAR”

Başkan Büyükakın, “Aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü sayın Cumhurbaşkanımızda defalarca söyledi. ‘Aşk ile çalışan yorulmaz’. Çalışmalarımızın tek sebebi insanımızın müreffeh olmasıdır. Köylerimize doğalgaz getirmeye devam ediyoruz. Burada bir yaz günü bir araya gelmiştik ve çalışmaları başlatmıştık. Bugünde iş tamamlandı, doğalgazı vermeye geldik. Hayırlı uğurlu olsun. 229 binaya, 325 haneye doğalgaz bağlandı. 11 kilometre hat çekildi ve bu hat ilimizdeki diğer hatlarla birlikte toplam 23 kilometre oldu. Önümüzdeki dönem içinde projelerimiz devam ediyor. Başta hanımlarımız olmak üzere Hamidiye bu kış doğalgazın konforundan yararlanacak. Biz sadece bir emaneti aldık ve hakkını vermeye çalışıyoruz. Kocaeli’nin her yerinde çalışmalarımız devam ediyor. Boş konuşmuyor, sadece işle ilgili konuşuyoruz. Herkese hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.