DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İKİ İSİM DAHA İMZALADI

İKİ İSİM DAHA İMZALADI

Gölcükspor kadrosun güçlendirmeye devam ediyor

İKİ İSİM DAHA İMZALADI

Ligde kötü bir başlangıç yapan ve  geride kalan iki haftada henüz puanla tanışamayan temsilcimiz Gölcükspor iki ismi kadrosuna kattı. Kırmızı şimşekler Mustafa Serkan Koparan ve Selçuk Çalışır ile anlaştı.

Temsilcimiz bu iki transferle kadrosunu güçlendirmiş oldu

Ligde geride kalan iki haftada sahadan mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz Gölcükspor transferin son haftasında iki isimle daha anlaştı. Kırmızı şimşekler sağ kanat oyuncusu Mustafa Serkan Koparan ve savunma oyuncusu Selçuk Çalışır ile anlaştı. Temsilcimiz bu iki transferle kadrosunu güçlendirmiş oldu. Gölcükspor’da bu iki transferin dışında teknik direktör Tunahan Akdoğan’ın raporuna göre çalışmalar devam edebilir.

Antrenmana katıldılar

Temsilcimiz Gölcükspor’un kadrosuna kattığı Mustafa Serkan Koparan futbola Gençlerbirliği alt yapısında başladı. Deneyimli futbolcu Hacettepe, Çankaya FK ve Büyükçekmece Tepecikspor formaları giydi. Sağ kanatta oynayan deneyimli isim sol kanat ve forvet arkasında da oynayabiliyor. Gölcükspor’da bir diğer transfer Alemdağspor’dan 34 yaşındaki stoper oyuncusu Selçuk Çalışır oldu. Çalışır, Menemenspor, Altay, Fethiyespor, Bayburt Özel İdare, Gümüşhane gibi takımlarda forma giydi. Geçtiğimzi gün atılan imzalrın ardından iki yeni oyuncu Mustafa Serkan Koparan ve Selçuk Çalışır antrenmanlara katıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.