DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İnşaat sektöründe aradığınız bütün malzemeler burada DONATIM YAPI MARKET AÇILDI

İnşaat sektöründe aradığınız bütün malzemeler burada

DONATIM YAPI MARKET AÇILDI

İlçemizin tanınmış ve sevilen isimlerinden olan Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı ve  Çakıroğlu İnşaatın sahibi Hüseyin Çakıroğlu’nun oğlu Haluk Çakıroğlu bölgemizin en kapsamlı ve donanımlı Yapı Marketini Değirmendere Topçular mahallesinde açtı.

Donatım Yapı Market’te yok yok

Değirmendere Topçular Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No;50/C de faaliyete geçen Donatım Yapı markette inşaat yapı alanında satılan tüm ürünler mevcut. Haluk Çakıroğlu tarafından hizmet verecek olan Donatım Yapı Market bünyesinde Nalburiye, Hırdavat, İnşaat Malzemeleri, Bahçe Peyzaj malzemeleri, Boya, Dekorasyon malzemeleri, Tesisat malzemeleri ile tadilat ve tamirat malzemeleri bulunmaktadır. Seçkin ve kaliteli markalarıyla fark yaratan Donatım Yapı Market Gölcük halkının hizmetine sunuldu.

“Sektörün en iyisi olma hedefindeyiz”

Donatım Yapı Market’in sahibi Haluk Çakıroğlu ” Sektörün en iyisi olmak gibi bir hedefimiz olduğundan kaliteyi uygun fiyatlarla bütünleştirip Gölcüklü hemşerilerimizin beğenisine sunmaya gayret ettik. Gölcük’te kazandık, Gölcük’e yatırım yaparak kazancımızı Gölcük halkıyla paylaşıyoruz. Sektöre emin adımlarla girerek inşaat sektörüne yönelik toptan satışımız ve perakende satışımız ile halkımıza hizmet etmeye başladık. Pandemi sürecinde açmış olduğumuz Donatım Yapı Marketimiz ülkemiz ve ilçemize hayırlı olsun”dedi.

Donatım Yapı Market iletişim;  Hüseyin Çakıroğlu; 0532 335 87 87, Haluk Çakıroğlu;0532 273 97 61

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.