DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kırmızı ışıklarda mendil satan çocuklar TEHLİKE ARZ EDİYOR

Kırmızı ışıklarda mendil satan çocuklar

TEHLİKE ARZ EDİYOR

İlçemizde vatandaşlarımızın en çok rahatsızlık duyduğu konuklardan bir tanesi de sokaklarda mendil satan çocuklar. Özellikle kırmız ışıkların yandığı anda araçların arasında dolaşıp mendil satmaya çalışan çocuklar tehlike arz ediyorlar.

“Herhangi bir kazaya sebebiyet verebilirler”

Herhangi bir üzücü olaya mahal vermemek için bu gibi durumların önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen sürtücü ve vatandaşlar, “Herhangi bir kazaya sebebiyet verebilirler. Ayrıca yaşadığımız pandemi döneminde hem hastalık kapıp hem de hastalık saçabilirler. Dolayısıyla bu konu son derece önemli” dediler.

Aileleri uyarılmıştı

Bilindiği gibi ilçemizde küçük yaşta çocukların sokaklarda mendil satması, su satması ve “tartıyorum abi abla” diye ekmek parası uğruna çaba sarf etmeleri yapılan denetimler sonucunda büyük ölçüde önlenmişti. Son günlerde bu manzaraların daha da çoğalması büyük bir tedirginlikle karşılanmaktadır. Bilindiği gibi  sokakta mendil satan çocukların aileleri ciddi bir şekilde uyarılmış ve aynı tavırların devam etmesi durumunda sorumsuzca davrana bu ailelere gerekli işlemlerin yapılacağı ifade edilmiş ve uygulamada da bulunulmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.