DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır “NEDEN MHP”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır “NEDEN MHP”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır

“NEDEN MHP

Geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri olağan Kongreleri ile yeniden İlçe Başkanlığı görevine getirilen MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır ülkenin geleceği için “Neden MHP” denilmesi konusunda açıklama yaptı.

“Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin varlığı İnsanlığın geleceğinin sigortasıdır”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır  yaptığı açıklamada, “Bir Türk dünyaya geldiğinde sadece hakkı bulmak, inanmak ve yaşamanın ötesinde Bayraktarlık yapmayı İlahi dava olarak yüklenerek doğar ve yaşar. Bu nedenle Türk İslam Ülküsünü savunmak yine bu fıtratta yaratılan İnsanımıza düşmüştür. Bundan dolayı Vatan, Millet, Bayrak, Milli ve Mukaddesat omuzlarında taşımak, yüceltmek gerektiğinde maldan, candan bile vazgeçebilecek kadar Karşılıksız sevmeyi yüreklerine ilmek ilmek dokumuştur. Tanrı dağı kadar Türk Hira dağı kadar Müslüman, Türk’lük Şuur ve Bilinci İslam İman ahlak ve faziletinin timsali Ülkücüler için önce Vatanım, Milletim, Devletim sonra Partim aşkının temellerinde bu ahdi akit vardır. Bu ilahi yemin Türk Milletine İlahi Kelimetullahı asrın idrakine sunması ve nakşedilmesi maksadıyla Yerli Milli ve Manevi değerlerimiz uğruna gerektiğinde Şebi Aruz şevk ve heyecanıyla Şehadet Şerbeti içmeyi Mübarek kılmıştır. Türk Milleti bu vasıflarıyla tarih boyunca hak, hukuk ve adalet içinde dünyaya Nizam ve İntizam vermiştir. MHP bu hasletleriyle mutecaviz, eğitimli ve donanımlı şahsiyetler siyaset yapar. Bencil kişi ve düşünce bu yuvada barınamaz. Bu dava ve yuvada makam, Mevki para, Pul derdi olmadığı gibi İşgalci, Emperyalist, şövenist, kapitalist ve Türk İslam Ülküsüne aykırı her türlü İdeolojiyi reddeder. Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin varlığı İnsanlığın geleceğinin sigortasıdır” dedi.

“Cumhur İttifakı ile yeni bir sayfa, yeni ufuklar, yeni Ülkü ve hedefler belirlenmiştir”

Başkan çakır sözlerinin devamında, “Adriyatikten Çin’e Maçin’e, Ecdadı Fatihan’dan Evladı Fatihan’a kadar, Hatta mazlum mağdur sahipsizşeri hadim, hamisi ve lokomotifidir. Eğer bu coğrafyaya bir halel gelmesi, zarar ziyan gelmesi Türk Milletini tayakkuza kaldırır. Çözüm süreci adı altında Milletimizin Millet olma vasfının harçellenmesi, bölünüp parçalanması çabalarına bedenini Ruhunu ortaya koymuş, 15 Temmuz 2016 da Ülkemiz üzerine oynanan işgal ve bölücü hain darbe girişiminden sonra MHP Lideri Sn Devlet Bahçeli. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti üzerine oynanan oyunları, hain planları emperyalist emelleri, Türk Siyasetinin dizaynı ve tahakküm müdahalelerine 15 Temmuz saat 21:45 te yayınladığı Ultimatom ile Türk İslam Ülkücülerini Şanlı direnişe çağırarak reddetmiş bütün oyunları bozmuştur.  Cumhur İttifakı ile yeni bir sayfa, yeni ufuklar, yeni Ülkü ve hedefler belirlenmiş. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletinin bekası, ilelebet payidar olması, dünyanın Lider Ülkesi olması maksadıyla, Makam, Mevki dünyalık tüm getirileri elinin tersiyle iterek. Hükümete, Devletimize, Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyetine Karşılıksız tam destek verilmiştir. Ustad Necip Fazıl ne güzel ifadetmiş. “Eyvah, eyvah, Sakarya’m, sana mi düstü bu yük? Bu dava hor, bu dava öksüz, bu dava büyük. ” MHP Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli, “Bu ittifak sıradan bir birliktelik, çıkar merkezli bir oluşum, siyasi dürtülere teslim olmuş bir yapı, küçük hesaplara tamah ve tevessül eden kaygan ve kaypak bir ortaklık değildir” dedi ve ittifakın özünde vatan sevgisinin, Türk milletine mensubiyet şuurunun bulunduğunu ifade etti” dedi.

“Cumhur İttifakı  istikbalin mimarı, istiklalin muhafızı olacaktır”

Başkan Çakır sözlerinin devamında, “Devlet Bahçeli teşkilatlara gönderdiği talimat genelgesinde Cumhur İttifakı’nın önemini şöyle anlattı: 31 Mart 2019’da Cumhur İttifakı’nın başarısı Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıldönümünün müstahkem müjdesi, gelecekteki milli huzur ve yükselişin muvaffakiyet ve muharrik gücü olacaktır. Ümidimiz budur, inancımız budur, irade ve isteğimiz buna yöneliktir. Cumhur İttifakı’nın surlarında gedik açmaya kim yelteniyorsa, bu ittifakın varlığı kim ya da kimlerin keyfini kaçırıyorsa onlar milli birlik ve kenetlenmenin muarızı; büyüyen, gelişen, kronik açmazlarından ve prangalarından kurtulan Türkiye’nin muhasımıdır. Bilinmelidir ki, Türk milliyetçileri her zaman ve her seviyede milli birlik ve kardeşlikten yanadır. Yanlışa yanlış demek, hıyanet ve karanlığın karşısında milli ve ahlaki tavır göstermek hem vakarımızın gereği, hem de üstlendiğimiz milli görevin gayesidir. Türk milletine tuzak kuranlardan hesap sormak, Türkiye’ye parmak sallayanlara haddini bildirmek tarihi bir sorumluluğumuzdur. Küresel tehditlerin, bölgesel tehlikelerin, emperyalist kuşatmaların tesirsiz hale getirilip püskürtülmesi hususunda dün olduğu gibi bugün de kararımız kesin, duruşumuz katidir. Elbette bir olacağız, sağlam birlikteliğimizle ülkemizin ve milletimizin bekasını mutlaka koruyacağız. Türkiye Cumhuriyeti kendi kaderine kendisi yön verecek, Cumhur İttifakı da istikbalin mimarı, istiklalin muhafızı olacaktır.  Davamız, Töremiz, imanımız, Ülkü, Ahlak ve Sevdamız gereği Cumhur İttifakı İle Türkiye Cumhuriyetini Dolmabahçe de imzalatılmaya çalışılan uçurum mutabakatından Libya da Ecdadı Fatihan topraklarında sancak dalgalandırmaya dönüştüren Türk İslam Ruhuna Selam olsun. Suriye de öz toprağında meftun bulunan Cennet mekan Ceddimiz Süleyman Şah türbesine tereddütle bakılırken Destansı Afrin, Barış pınarı ve Pençe Kaplan harekatlarına dönüştüren Zaferler yazan İradeye Selam olsun” dedi.  

“Ülkemizin özgürlük, Bağımsızlık ve hükümranlık hakları bize aittir”

Sözlerine devam eden Başkan Çakır, “İnsanlık tarihi boyunca hep hür ve özgür yaşamış tarihe Şan ve şeref katmış, mazlumun ve Mağdurun hamisi Dualı Türk Milletine 15 Temmuz da silah çevirecek kadar gözleri dönmüş Vatan hainlerine. Gövdelerini siper ederek Ülkeyi ve idareyi teslim etmemiş başkaldırıya Selam olsun..  Misakı Milli topraklarımız kutsaldır Ülküsüne, Egede, Akdeniz de Mavi Vatanımızın her damlası kutsaldır davasını ilave ederek hakkımızı hukukumuzu sonuna kadar savunan Egemenlik kararına Selam olsun. Ülkemizin özgürlük, Bağımsızlık ve hükümranlık hakları bize aittir ve hiç bir güç ve devlet müdahale edemez iradesiyle Cihan Sultanı Fatih Sultan Mehmet Han’ın Aziz emaneti.. M. K. Atatürk’ün Fatih Vakfiyesi olarak tescil ettirdiği Ayasofya Camii Kebir aslına döndüren milli karara Selam olsun.  Varlıklarını dahi Atalarımıza borçlu olan Fransa, Yunanistan, Suudi, BAE, Mısır, İsrail, Ermenistan gibi. Ülkelerin kendi halklarına Manevi Varlık sebeplerine ihanet ederek.. Haçlı zihniyeti ve Siyonizme uşaklık etmelerine rağmen vatan toprağı ve Vatan Suyunu Mübarek bilip Ecdadı Fatihana yakışır duruş sergilen dik duruşa Selam olsun. Başta Türk Deniz Kuvvetlerimizin teknolojik Üssü Gölcük Tersanesi Komutanlığı olmak üzere Milli Savunma Sanayimizin geliştirilmesi  için gece gündüz çaba gayret azim ve kararlılık gösteren firma, şirket ve işletmelerin desteklendiği Yerlileştirme devrimine Selam olsun” dedi.

“Türk İslam Ülküsü Geliyor”

Başkan Çakır son olarak, “Türk İslam Ülküsünün milli ve manevi Yadigarı Yaradan Aşkına Yaratılanlara Saygı ve Hürmet şiarıyla Kominizim, Faşizim, Kapitalizim ve İşgalci Emperyalizmin alternatifi dünya düzeni kurmaya İlahi Kelimetullahın İnsanlığın idrakine sunanlara Selam olsun. Birleşmiş Milletler de masaya vurarak Dünya 5 ten büyüktürün direnişini başlatan. 195 Ülkenin 5 Milyar insanın hakkını hukukunu sonuna kadar savunan, başarıya ulaşana kadar savaş verecek tarihi Ültimatoma Selam olsun. İnsanlık Tarihi boyunca  hak hukuk adalet adına dünyaya Nizam ve İntizam veren Zaferler ve Destanlar yazan  mağdurun ve Mazlumun hamisi Adriyatikten Çin”e Maçin’e kadar uzanan Kahraman Türk Milletinin Tanrı dağından Yıldız, Hira dağından Hilal ile Tek Yürek, Tek Vatan, ve Tek Ülkü olarak yoğrularak her alanda dünyanın Lider Ülkesi Ülkü, İdeal ve Kızıl Elmaya Selam olsun. El Hasıl ; Devletini, Milletini Milli ve Mukaddesatını karşılıksız seven Yiğit Ülkücülerin yuvası Milliyetçi Hareket Partisi, Adriyatikten Çin Seddine 300 milyon Kahraman Türk Milleti ve Ecdadı Fatihan adına; Hem de Karşılıksız, hem de MHP’nin  haksız ve hadsizce eleştirilere maruz kalmasına ve Partimize Oy kaybettirilmesi çabalarına, iftira ve kara propagandaya rağmen  Devletimize, Türkiye Cumhuriyetine güç, kuvvet, destek ve omuz verdiği için Ülkücü İradeye, Türkmen beyi Bilge Lidere Selam olsun. Zaten; Milliyetçi Hareket Partisi’nin Misyon ve Vizyonuda budur. Ezelden Ebede bu Ülküler uğrunda ömür ve hayatlarını feda eden Ecdadımıza, Ceddimize Atalarımıza, Şehitlerimize Selam olsun. Ruhları Şad Mekanları Cennet olsun. Bugün aynı Ülkü ve idealler uğrunda  siyaset yapmak, Milletimize hizmet vermek adına Siyaset yapan Cumhur İttifakı Adalet ve Kalkınma partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Camiasına, Türk Milletimize, Türk Dünyasına, Evladı Fatihana, İslam Coğrafyasına Selam olsun. Türk İslam Ülküsü Geliyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.