DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP’den Gölcüklü esnaflara ziyaret ‘ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ’

MHP’den Gölcüklü esnaflara ziyaret

‘ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer 120×120 esnaf programı kapsamında birçok esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’nın 120×120 programına İlçe Başkanı Bilal Çakır, Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partililer katılım sağladı.

Çakır, ‘Bu süreçte esnaflarımıza destek olunmalı, borçları ertelenmelidir’

Gölcüklü esnafları ziyaret eden Başkan Çakır ve Partililer esnafların sorun ve isteklerini dinledi. Esnaflar ziyaretleri için MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’na teşekkür ettiler. Coronavirüs sürecinde çok sıkıntı yaşayan esnafların durumunu anladıklarını belirten MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Milliyetçi Hareket Partisi her zaman esnafların ve vatandaşların yanında olan bir partidir. Siyasi sürecimizde her zaman halkın içinde olan partimiz bugün de halkımızın yanındadır. Bizler 120×120 saha programımız kapsamında bugün ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu süreçte esnaflarımıza destek olunmalı, borçları ertelenmelidir. Bugün esnaflarımızın istek ve sorunlarını not alıp, esnaflarımızın isteklerini gerekli mercilere ileteceğiz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.