DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Saraylı’nın eşsiz mekanı olan Sevgiden Gelen Lezzetler AK PARTİ’LİLERİ AĞIRLADI

Saraylı’nın eşsiz mekanı olan Sevgiden Gelen Lezzetler

AK PARTİ’LİLERİ AĞIRLADI

İlçemizin tarihi mekanlarından olan Saraylı Köyü içinde yer alan ve işletmeciliğini Sevgi Gürel’in yaptığı Sevgiden Gelen Lezzetler yoğun ilgi görüyor. Sevgiden Gelen Lezzetlerin işletmecisi Sevgi Gürel geçtiğimiz gün AK Partilileri ağırladı.

Güzel bir gün geçirdiler

İşletmeciliğini Sevgi Gürel’in yaptığı ve Saraylı Köyü’nün eşsiz tarihi atmosferiyle dolu olan Sevgiden Gelen Lezzetler her geçen gün daha da ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu,  Gölcük Belediye Başkanı  Ali Yıldırım Sezer’in eşi Türkan Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve eşi Ayşe Seymen,  AK Parti İlçe  Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi geçtiğimiz gün Sevgiden Gelen Lezzetler’de güzel bir gün geçirdiler. 

Vekil Katırcıoğlu ve İlçe Teşkilatını ağırladı

İlçemizin tarihi Osmanlı Dönemine dayanan ve kültürel zenginlikleri ile dolu Saraylı Köyü’nde bulunan ve Sevgi Gürel tarafından hizmet veren Sevgiden Gelen Lezzetler’e ilgi her geçen gün daha da artıyor. İster aile ister grup olarak gidildiği zaman oldukça keyifli dakikaların geçirildiği Sevgiden Gelen Lezzetlere geçtiğimiz günlerde de AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu,  Gölcük Belediye Başkanı  Ali Yıldırım Sezer’in eşi Türkan Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve eşi Ayşe Seymen,  AK Parti İlçe  Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi kahvaltı için tercih ettiler.  Vekil Katırcıoğlu ve Başkan Seymen,  Sevgi Gürel’ün işletmiş olduğu Sevgiden Gelen Lezzetler’den çok memnun kaldıkların ifade ederek “ Saraylı Köyümüzün tarihi Osmanlı zamanına dayanıyor ve her köşesi tarih fışkırıyor. Böyle güzel bir köyde böylesine güzel bir mekanın olması bizleri mutlu ediyor. Sevgi hanım tarihimizi ve kültürümüzü çok güzle bir şekilde yansıttığı için ayrıca teşekkür ederiz” dediler.

“Aldığımız yorumlar işimi iyi yaptığımızı gösteriyor”

Konuklarını Saraylı Köyü’ne has lezzetler ile hazırlanmış menüler ile ağırlayan Sevgi Gürel görmüş olduğu ilgiden oldukça memnun olduğunu  ifade ederek, “ Saraylı Köyümüzde tarihimizi ve kültürümüzü yaşatmaya devam ediyoruz.  Açıldığımız günden beri çok güzel bir ilgi görüyoruz ve buda bizi mutlu ediyor. Aldığımız yorumlar işimi iyi yaptığımızı gösteriyor. Bizde bu ilgiye layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.