DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SEYMEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SEYMEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İl Başkanı Ellibeş ve Vekil Katırcıoğlu’ndan

SEYMEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, kongrelerini tamamladıktan sonra ziyaretine gelen ilçe başkanları ve yönetimlerine iade-i ziyarette bulundu. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’i ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir’in de eşlik ettiği Ellibeş’in gündeminde Azerbaycan’a haince saldıran Ermenistan vardı.

BAŞKAN ELLİBEŞ MİLLETVEKİLİ SEZER’DEN İLÇELERE ZİYARET

AK Parti’de pandemi nedeniyle ertelenen ilçe kongreleri 5-20 Eylül tarihleri arasında tamamlandı. Toplam 15 günde, delegelerin büyük katılımıyla gerçekleşen kongrelerde Servet Günay Çayırova, Av.Ufuk Acay Darıca, Recep Kaya Gebze, İlhan Yıldırım Dilovası, Ramazan Tuna Körfez, Koray Merdan Derince, Ali Güney İzmit, Mustafa Koral Başiskele, Çetin Seymen Gölcük ve Erol Ölmez Kandıra ilçe başkanı seçildi. Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, kongrelerini pandemi öncesi tamamlamıştı. Yeni ilçe başkanları mazbatasını aldıktan sonra yönetim kurulu üyeleriyle ilk ziyareti AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e yapmıştı. Ellibeş, ilçe başkanları ve yönetimlerine iade-i ziyareti geciktirmedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Başkan Yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte iki gün üst üste ilçeleri gezerek, yönetim kurullarıyla bir araya geldi.

SEZER, YENİ BAŞKAN VE  YÖNETİMLERİ KUTLADI

Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, ziyaretler sırasında yönetimlere birer konuşma yaptı. Yeni dönemin ilimize ve teşkilatalara hayırlı olmasını dileyen Katırcıoğlu, “Her gün sahadayız, vatandaşımızla iç içeyiz. Emin olun, halkımız bizimle dertleşmeyi, bizleri yanında görmeyi çok istiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin kalkınması ve büyümesi için yedi düvelle mücadelesini takdirle takip ediyor. Yeni yöneticilerimizle bu bağı daha da güçlendireceğiz. Teşkilatlarımıza bu anlamda önemli görevler düşüyor” dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de, yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerini bir kez daha tebrik etti. Ellibeş, mazbatalar alındıktan sonra kendisine yapılan ziyaretlere vakit kaybetmeden yanıt vermek istediğini belirterek, “AK Parti 7.Olağan Büyük Kongre sürecinde 5 Eylül başlayan ilçe kongrelerimizi 20 Eylül’de tamamladık. Milletimizin sinesinden çıkmış bir hareket olan ve bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeyen, kimseyi inancından, fikrinden, hayat tarzından ötürü hor, hakir görmeyen AK Parti, her kongre sürecinde olduğu gibi bu süreçten de güçlenerek çıkmıştır. Türkiye’nin özellikle bu dönemde buna ihtiyacı var. Diğer partiler kendi ikballeri, kişisel çıkarları için konuşabilir. Ancak AK Parti’nin böyle bir lüksü yok. AK Parti, 83 milyonun tamamını düşünerek siyaset yapan bir partidir. Sorumluluğumuz büyük. Unutmayın ki, AK Parti büyüdükçe Türkiye’nin birlik, beraberlik ve kardeşliği de büyüyecektir. Bu nedenle özellikle yeni üye çalışmalarımızda sizlerden ayrı bir özen ve gayret bekliyoruz” dedi.

ELLİBEŞ: “KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Ellibeş, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerinin Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine bölgede başlayan gerilime de değindi. Türkiye’nin iki devlet, tek millet anlayışıyla Azerbaycan’lı kardeşlerinin her zaman olduğu gibi tüm gücüyle yanında olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, “Azerbaycan’da Dağlık Karabağ sorununun diplomasiyle değil silahlı bir çatışma ile çözülebileceği yönündeki Ermeni tarafının eğilimi uzun zamandır devam etmekteydi. Güçlü bir inanç ve irade ile teknolojik olarak kendini yenileyen, donatan Azerbaycan’ın Ermenistan saldırılarına karşılık verme biçimini değiştirmesi ve Azerbaycan’ın yeniden tahrik edilmesi ile Dağlık Karabağ’ın geri alınması sürecini başlatması elbette bu açıdan kaçınılmaz hal almıştır. Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırgan tutumunun birçok nedeni bulunmaktadır; bunların en önemlilerinden biri ise Türkiye’nin yoğunlaştığı alanlarda dikkatinin dağıtılmak istenmesi şeklinde yorumlanabilir. Doğu Akdeniz’de diplomasiye tam kapı aralanmışken yeniden Türkiye’nin dikkati Azerbaycan-Ermenistan çatışmasına çekilmek isteniyor olabilir. Bölgede sergilenen tüm oyunlara, saldırgan ve diplomasiden uzak tutumlara rağmen Türkiye; kendi haklarından taviz vermeden, bölge halkının hassasiyetlerine dokunmadan mücadelesine devam edecek ve Azerbaycan’ın yanında olmayı sürdürecektir. Bu hususta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin gruplarının ortak bildiri ile bu saldırıyı kınamasını önemsiyorum. Türkiye, farklı fikirler ve görüşlerden olsa da böyle durumlarda tek vücut olacağını tarih boyunca her zaman göstermiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye’nin yükselişini kim önlemek isterse bertaraf edecek güce ve azme sahibiz. Değerli dava arkadaşlarım, lütfen omuzlarınızdaki bu sorumluluk bilinciyle ülkemiz ve milletimiz için yorulmadan çalışmaya devam edelim”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.