DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sırf Tiyatro ekibi sağlık çalışanlarına moral verdi “DAMAT ADAYLARI” MUHTEŞEMDİ

Sırf Tiyatro ekibi sağlık çalışanlarına moral verdi

“DAMAT ADAYLARI” MUHTEŞEMDİ

Gölcük’ün başarılı tiyatro ekiplerinden Sırf Tiyatro, pandemi döneminde gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışan  sağlık çalışanlarına moral vermek için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde “ Damat Adayları” adlı oyun ile sahneye çıktılar. Tek perdeden oluşan oyun sağlık çalışanları tarafından büyük beğeni aldı.

Tiyatro oyununu izlemeye katılım yoğun oldu

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni arka bahçesinde Covid-19 tedbirleri alınarak hazırlanan tiyatro gösterisine Hastane personeli yoğun bir katılım gösterdi. Damat Adayları adlı tiyatro oyunun izlemeye Hastane  Başhekim Vekili Uz. Dr. Sertan Acar, İdrari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir,  Sağlık Bakım hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ve Hastane personeli katıldı.

Cinemre, “Bizler sizin için ne yapsak aslında azdır”

Tiyatro gösterimi öncesi kısa bir konuşma yapan Sırf Tiyatro Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre, “ Öncelikle hepinize hoş geldiniz demek istiyoruz. Bugün ekibimle birlikte sizlere tebessüm ettirebilecek bir tiyatro oyunuyla buluşalım istedik. Malum bütün dünyanın yaşamış olduğu bu pandemi sürecini bizlerde ağır bir şekilde geçirmekteyiz. Verdiğiniz mücadele takdire şayan bir mücadele. Hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bizler sizin için ne yapsak aslında azdır ama Türkiye’nin birçok noktasına tiyatro oyunları getiren bir tiyatro kurumu Sırf Tiyatro. İnşallah sağlıklı günlerde kapalı salonlarda yakın olan noktalarda da daha güzel imkanlarla tiyatro oyunlarımızı sergilemekten mutluluk duyarız. İdari yetkililerimize de bunu ilettik. Emrinize amadeyiz. Tiyatro oyunlarımıza yapacağınız her türlü rezervasyonda en güzel noktalarda ağırlanacak ve  bizleri takip etmek için sizlere bu imkanları bizler sunacağız. Elimizden gelen şu an için budur. Bütün arkadaşlarımızla bunun bilincindeyiz. Verdiğiniz mücadeleyle ilgili tekrar hepinizden Allah razı olsun. İzleyeceğiz bir orta oyunu ve farklı farklı komedi tiyatrolarımız var ama imkanlar açık alanda en azından bir tebessüm ettirecek derecede bir orta oyunu şeklinde bir oyun sergileyelim dedik. Hem bugün sizler için de değişik, sıra dışı bir gün geçirelim istedik burada. Bizi takip eden hastalarımıza sesimizi duyanlara Allah acil şifalar versin. Tez zamanda sağlıklarına kavuşmaları ümit ediyoruz. Bizi bugün ağırladıkları için tüm hastane idaresine çok teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda İl Sağlık Müdürü olarak hastanemizden ayrılan Yüksel Pehlevan Bey’inde yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.     

Macit, “Sağlık çalışanlarımıza bir nebze moral verebilirsek ve güldürebilirsek bizim için çok iyi olacak”

Sırf Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Tahsin Macit Sağlık çalışanlarına yönelik sergiledikleri oyun hakkında bilgi vererek, “ Sırf Tiyatro olarak sağlık çalışanlarımız için bir şey yapalım diye düşündük. Bu pandemi sürecinde çünkü gece gündüz demeden bizler için hepsi büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Bizde bir moral olsun diye böyle bir proje düşünmüştük ve uzun zamandır hayata geçiremiyorduk pandeminin devam etmesi nedeniyle. Bugüne nasipmiş. Sağlık çalışanlarımıza bir nebze moral verebilirsek ve güldürebilirsek bizim için çok iyi olacak. Bugün sağlık çalışanlarımıza destek olmak amacıyla bir oyun sergileyeceğiz. Oyunumuz yaklaşık 40 dakika sürecek. Özellikle öğle tatili aralarına denk getirmeye çalıştık. Umarım keyifle oyunumuz izlerler” dedi.

Oyun büyük beğeni aldı

Konuşmaların ardından Sırf Tiyatro ekibi “ Damat Adayları” adlı oyunlarını sergilediler. Tek perdeden oluşan komedi oyunu Hastane idarecileri ve hastane personeli tarafından büyük beğeni aldı. Oyun gösterisinin sonunda  İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten hastane adına Sırf Tiyatro Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundular. Hastane personeli de sergiledikleri oyundan dolayı Sırf Tiyatro ekibini tebrik ettiler.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.