DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Taner Gülleri Kocaelispor’da görev yapacak

Taner Gülleri  Kocaelispor’da görev yapacak
04.10.2020
1.351
A+
A-

Taner Gülleri  Kocaelispor’da görev yapacak

Kocaelispor’da anlaşma sağlayan teknik direktör Erhan Altın’ın ekibinde, geçtiğimiz sezon Gölcükspor Teknik Direktörlüğü’nü yapan, yeşil siyahlı forma ile efsaneleşen Taner Gülleri’de görev yapacak.

Birçok takımda teknik direktörlük deneyimi var

Selahaddin Dinçel ile kısa süre içerisinde tüm bağını koparacak olan Kocaelispor, Dinçel’in yerine bu görev için tecrübeli teknik adam Erhan Altın ile anlaşmıştı. Prosedür gereği resmi imza için Selahaddin Dinçel ile sözleşmenin fesih edilmesini bekleyen Erhan Altın’ın ekibinde yeşil-siyahlı ekip ile efsaneleşen Taner Gülleri de görev yapacak. Futbolculuk kariyerinin ardından Samsunspor, Göztepespor ve Kahramanmaraş’da yardımcı antrenörlük yapan Gülleri, Kartalspor ve Gölcükspor’da teknik direktörlük deneyimi yaşadı.

Erhan Altın’ın sağ kolu olarak kulüpte mesai harcayacak

Önceki gün Erhan Altın’ın yokluğunda takımı Çorum FK maçı öncesi son antrenmanını yakından takip eden Taner Gülleri, Erhan Altın’ın sağ kolu olarak kulüpte mesai harcayacak. Taner Gülleri’nin yanı sıra Erhan Altın’ın ekibinde kondisyoner olarak Çağlayan Çağlar, kaleci antrenörü olarak Aydın Artanlar ve Ercan Ağace görev yapacak. Yeni ekibin Çorum FK maçının ardından resmi olarak mesaiye başlaması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.