• BIST 100

    10358,46%0,26
  • DOLAR

    40,15% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4336,36% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

TEMAD 36. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı NİCE YILLARA

Genel 18.10.2020 12:14:25 0
TEMAD 36. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı NİCE YILLARA

TEMAD 36. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

NİCE YILLARA

İlçemizin en aktif ve en çok üyesi bulunan sivil Toplum Kuruluşu olan TEMAD, 36. Yıl dönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nü tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 Pandemisi nedeniyle sessiz ve sakin bir şekilde Anıtpark’ta bulunan Atatürk Anıtı’na çelen sunumu yaparak kutladı.

Törene Başkan Tülü ve Yönetimi katıldı

Anıtpark’ta gerçekleşen çelenk sunma törenine TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, TEMAD Kadın Kolları Başkanı Derya Birlik, DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yöneticileri katıldı. 

Tülü, “Pandemi nedeniyle bu sene yıl dönümümüzü sade bir şeklide kutlamak zorunda kaldık”

Anıtpark’ta gerçekleşen tören TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü’nün Atatürk Anıtı’na çelenklerini sunmasıyla başladı. Saygı Duruşu’nun ardından TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü günü anlam ve  önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü konuşmasında, “ Pandemi dolayısı ile bu yıl kuruluş yıl dönümümüzü maalesef sadece yönetim kurulu olarak Atatürk Anıtına çelenk koyarak kutladık.  Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD); 17 Ekim 1984 tarihinde, 2847 sayılı kanunla kamu yararına çalışan dernekler statüsünde kurulmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapıp emekli olan Astsubaylar ve ailelerinin sosyal, kültürel ve hukuki ihtiyaçlarını karşılamak, askerlik mesleğine ilişkin ortak anılarını yaşatmak ve dayanışmalarını devam ettirmek amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Bundan 36 yıl önce kurulan TEMAD, her geçen gün daha da büyüyerek, Türkiye genelinde 96 Şubesi ve 3 Temsilcilik’i ile milletine ve devletine, gerektiğinde her türlü desteği veren bir milli güç haline gelmiştir. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlke ve İnkılapları ışığında yürüyerek, Emekli Astsubayların, ailelerinin ve toplumun örf ve adetleri ile insan haklarına saygılı, öncelikle mesleki konularımızın çözümüne katkı sağlamayı amaç edinmiştir. TEMAD, ülke geneline yayılmış dinamik ve katılımcı teşkilat yapısı ile gönüllülük esasına dayalı karşılıksız bir hizmet anlayışını görev edinmiştir” dedi.

“Astsubaylar Günümüz kutlu olsun”


Başkan Tülü sözlerinin devamında, “Derneğimiz, meslektaşlarımızın sorunları ile toplumsal konularda çözümler üretmeyi, kamu yararına çalışarak toplumsal faydayı ön planda tutmayı, siyasi partilerle ilişkileri tarafsız bir şekilde yürütmeyi ilke edinmiştir. Bugün, gerektiğinde istihdam sağlayabilen, ulusal sorunlarda söz sahibi, toplumdaki saygınlığı ve üyeleri arasındaki güçlü bağı ile örnek alınan bir sivil toplum kuruluşu olmayı başarmıştır. Değerli Meslektaşlarım, Önceki yıllarda büyük bir katılımla ve coşkuyla kutladığımız 17 Ekim Astsubaylar Günümüzü, maalesef bu yıl, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVID-19 pandemisi nedeniyle aldığımız önlemler kapsamında kısıtlı olarak kutlamak zorunda kaldık. Astsubaylar Günü ve TEMAD’ın 36. Kuruluş Yıl Dönümünün, meslektaşlarımızın haklı taleplerine olumlu sonuç alabilmesi için bir vesile olmasını umut ediyor, gelecek yıllarda ulusça pandemiyi yenmiş olarak, çok daha geniş katılımla kutlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu duygularla, Türkiye sınırları içinde ve dışında görev yapan özellikle bölücü terör örgütleri ile mücadele eden kahraman meslektaşlarımıza başarılar diler, ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi, kurucularımızı ve üyelerimizi rahmet ve şükranla anarak, gazilerimize ve üyelerimize de sevdikleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler temenni ederim. Astsubaylar Günümüz kutlu olsun”dedi.     

GÖLCÜK'TE HER YIL ŞENLİĞE DÖNÜŞEN TURNUVA BAŞLADI

Bacadan kurtarılan baykuşlar Ormanya’ya teslim edildi; İTFAİYEDEN BAYKUŞ OPERASYONU

GÖLCÜK BELEDİYESPORLU BERRA MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE DAVET EDİLDİ

Türk Harb-İş Sendikası üyelerinin Ankara’ya Hak, Emek ve Adalet Yürüyüşü devam ediyor

Başkan Büyükakın çilek hasadına katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Bosna Hersek’e anlamlı katkı; SREBRENİTSA’NIN SESSİZ ÇIĞLIĞINA KOCAELİ’DEN BİR SES DAHA

Çocuklar, Anneleriyle Gelişip Yeşeriyor

Kocaeli’nin güvenilir eti restoranlardan sofralara taşınıyor; KASAP HIZIR 41 İLE ANTİKKAPI LEZZETLERİ ARTIK EVİNİZDE

İzmit Belediyesinden hayat kurtaran adım  Kalp krizi için elektroşok cihazları kuruldu

İSU’DAN KARAMÜRSEL’E SAĞLIKLI VE MODERN ALTYAPI YATIRIMI

Diliskelesi Şehitlik Anıtı açıldı

Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nde ailelere beslenme eğitimi; BİLİNÇLİ AİLE, SAĞLIKLI BİREY

Başiskele Yaz Akademisi’nde Eğitimlere Devam  

Başiskele’nin Geleceğine Yatırımlar Sürüyor    

ASM’DE ÇALIŞANLARIN BEKLENTİLERİ KARŞILANMALI

SARAYLI’NIN TARİHİ KONAĞI YENİDEN HAYAT BULUYOR

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Özsoy “GÖLCÜK’TE İHMALLER ZİNCİRİ GENÇ BİR CANI ALDI”

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatından 1000 kişilik aşure ikramı

GÖLCÜKLÜ ÇOCUKLAR VE GENÇLER SANAT DOLU 3 GÜN GEÇİRDİ

Başkan Büyükakın, yeni yapılan Karamürsel Otobüs Terminali’ni inceledi… “KARAMÜRSEL’E SÖZ VERDİK, SADECE BUGÜNÜ DEĞİL, YARINI DA DÜŞÜNEN BİR ULAŞIM YATIRIMI YAPTIK”

Ulsan heyeti Kocaeli'ye hayran kaldı

Cinemre, “Yaz boyunca mahalle programlarımız devam edecek”

Oğuzhan Keleş: “Kentsel Dönüşüm hızımızı vites yükselterek artırmalıyız”

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Taşkın “GENÇLİĞİN GÜCÜYLE SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde HASTANE BİRİM SORUMLULARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

İzmit Belediyesi Asırlık Çınar Evleri büyüklerimizi bekliyor!

Sanayi Tecrübesi ve Ustalık Bir Arada: ÖZERLER OTO KLİNİK’TEN KALİTELİ VE GÜVENİLİR HİZMET

Encümen ihlallere izin vermiyor

Körfez Sipahiler’de 2 kilometrelik yol yenilendi BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMDA KONFOR HAMLESİ

Teknik Direktör Selçuk İnan yönetimindeki kamp programı yüksek tempoyla sürüyor HEDEF, LİGE HAZIR VE İDDİALI BİR TAKIM

Yükleniyor

Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2