DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü BU SENE YILDÖNÜMÜMÜZÜ SESSİZ KUTLAYACAĞIZ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, 17 Ekim Cumartesi gününe gelen derneklerinin kuruluş yıldönümünü Covid- 19 Pandemisi nedeniyle sessiz ve sakin bir şekilde kutlayacaklarını belirtti.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapılacak

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, dernekleri ile Astsubay Okulu’nun bu yılki kuruluş yıldönümü kutlamaları hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Tülü yaptığı açıklamada, “ 17 Ekim Cumartesi günü derneğimizin 36. Kuruluş yıldönümünü kutlayacağız.  Bu sene Pandemi nedeniyle genel bir kutlama yapılmayacak. Genel merkezimiz de bunu şubelere önerdi. Bizler de bu kapsamda sade bir program yapacağız. Bu kapsamda 17 Ekim Cumartesi günü şube bazında Atatürk Anıtı önüne yönetim kurulu tarafından bir çelenk sunumu yapılacak. Bu sene maalesef, pandemi nedeniyle kuruluş yıldönümü kutlamamız sessiz yapılacak. Bir de 17 Kasım’da Astsubay Okulu kuruluş yıldönümü var fakat herhangi bir kutlama yapılamayacak. Okuldaki askeri öğrencilerle bir kutlama programı yapılacak. Dışarıdan herhangi bir katılım olmayacak. Mecburen bu yıl bu kutlamalarımızı sessiz yapacağız. İnşallah 37. yılımızı daha coşkulu ve daha kalabalık bir şekilde kutlarız” dedi.

Kongre tarihi ileri bir tarihe ertelendi

Kasım Ayı içinde yapmayı planladıkları kongrelerini ileri bir tarihe ertelediklerini ifade eden Başkan Tülü, “ Haziran ayında yapmayı planladığımız kongremizi pandemi nedeniyle ertelemiştik ve Kasım ayında yapmayı planlıyorduk.  Fakat son gelen karara göre 1 Aralık tarihine kadar etkinlik yapılmayacak. Bundan ötürü kongremiz, 1 Aralık tarihine kadar toplu halde etkinliklerin yapılmasına izin verilmediği için tekrar ertelendi. Kasım ayının ortalarına doğru duruma tekrar bakacağız ve o zamanda kongre yapıp yapamayacağımız belli olur diye düşünüyoruz. Normal şartlarda, yeni bir karar alınmazsa 1 Aralık tarihinden sonra genel kurulumuzu inşallah yaparız” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.