DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak ve Yönetimi’nden BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak ve Yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükakın,“Savaş gemilerinin ve denizaltıların yapılmasında işçisinden mühendisine emeği geçen tüm kurumları tebrik ediyorum. Şunu da dile getirmem gerekir ki Türk donanması işçisiyle daha da güçlü” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükakın, ‘’Türk donanması işçisiyle daha da güçlü’’

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Türkiye HARB-İŞ Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimini makamında konuk etti.“Savunma sanayisine verdikleri çok büyük emek için tüm işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum” diyen Başkan Büyükakın, “Ülkemiz her alanda millileşmeçalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gölcük Tersane Komutanlığı’nda Yeni Tip Denizaltı Projesi’nin ilk denizaltısı Piri Reisgibi çok önemli projelerde işçi kardeşlerimiz yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Hepsine bir kez daha bu vesileyle teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki savunma sanayisinde güçlü ve bağımsız olmak, milletimizin aynı zaman da geleceğe güvenle bakması demektir” dedi.

“DENİZ KUVVETLERİ’MİZİN EMRİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK”

Türkiye, bölgesinde barış, huzur ve güvenliği sağlayana kadar bu alanda adımlar atmaya devam edeceğini de görüşmede dile getiren Başkan Büyükakın, “Bunun gerçekleşmesi için Donanma Komutanlığımızda Piri Reis’in ardından Hızır Reis, Murat Reis ve Aydın Reis ve Seyidiali Reis gibi denizaltılarının ülkemize kazandırılacak olmasını çok önemlidir. Bu projelerimizde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. 2022 yılından itibaren her yıl bir denizaltımız hizmete girecek. 2027 yılında 6 denizaltımızın tamamı da Deniz Kuvvetleri’mizin emrinde hizmet vermeye başlayacak. Bu uluslararası alanda ülkemizin caydırıcılık gücüne de büyük katkı sunacaktır” açıklamasını yaptı.

“TÜM KURUMLARI TEBRİK EDİYORUM”

“Doğu Akdeniz’den Ege’ye, Karadeniz’den Balkanlara, Kafkaslardan Afrika’ya geniş bir coğrafyada huzur, adalet ve ülkemiz menfaatlerini koruyabiliyor ve politikalarımızı hayata geçirebilimemiz her alanda ortaya koyduğumuz gelişmelerin yansımalarındandır” hatırlatmasını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Donanmamızın her geçen gün daha da gelişmesi buna büyük bir enerji katmaktadır. Hayata geçirilen projeler için tüm kurumları tebrik ediyorum. Elbette bu gemilerin ve denizaltıların yapılmasında işçisinden mühendisine emeği geçen tüm kurumları da bir kez daha tebrik ediyorum. Şunu da dile getirmem gerekir ki Türk Donanması işçisiyle daha da güçlü” şeklinde konuştu.

“TÜRK DONANMASI TARİH YAZIYOR” Türkiye HARB-İŞ Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak ziyaret sebebiyle Başkan Büyükakın’a denizaltı maketi hediye etti. Kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.