DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Amiral Sağlam Caddesi’nde kılavuz yollar NE ZAMAN MONTE EDİLECEK?

Amiral Sağlam Caddesi’nde kılavuz yollar

NE ZAMAN MONTE EDİLECEK?

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de görme engelli vatandaşların yönlerini daha rahat bulabilmeleri adına hayata geçirilen kılavuz yollar Amiral Sağlam Caddesi’nde tahrip edildiği için kaldırmıştı. Vatandaşlar kılavuz yolların ne zaman monte edileceğini soruyor.

İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan kaldırımlarda Görme Engelli bireylerin rahat yürümeleri için bulunan kılavuz çizgiler bir süre önce yenilenmek için kaldırılmıştı. Uzun zamandır monte edilmeyen kılavuz çizgileri vatandaşlar ne zaman monte edileceğini merek ediyor.

Parke taşı gibi döşenmesi isteniyor

Görme engelli bireylerin rahat yürüyebilmeleri ve yönlerini bulabilmeleri için oldukça önemli olan kılavuz çizgiler Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan kaldırımlara sonradan yapıştırma olduğu için sık sık yerlerinde sökülüyor veya kenarından kalktığı için vatandaşlar takılıp düşme tehlikesi yaşıyorlardı. Ekipler tarafından bir süre önce yerlerinden komple sökülen kılavuz çizgilerini hala monte edilmemesi vatandaşların dikkatini çekti. Vatandaşlar kaldırım üzerine yine eskisi gibi yapıştırma kılavuz çizgisi yerine parke taşı döşenmesinin daha iyi olacağını ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.