DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bakan Koca, ‘Bursa, Kocaeli ve Gaziantep’te belirgin artış var’ HALA KURALLARA UYMAYACAK MISINIZ?

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca artan Covid-19 vaka ve ölüm sayıları nedeniyle ilimizi de yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yayınladı. Bakan Koca, yayınladığı açıklamasında, ‘Bursa, Kocaeli ve Gaziantep’te belirgin artış var’ diyerek durumun geldiği noktanın altını çizdi.

‘Mücadelemize desteğinizle güç verin’

Bakan Koca geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, Kocaeli’nin de arasında bulunduğu iller hakkında vaka sayılarında belirgin artışın olduğunu açıkladı. Bakan Koca vatandaşlara, ‘Mücadelemize desteğinizle güç verin’ dedi.

Online toplantıya Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan’da katıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aralarında Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan’ın da katıldığı online toplantıda, ‘Bursa, Gaziantep, Kocaeli, Tekirdağ, Malatya ve Ordu İl Sağlık Müdürleriyle yaptığımız online toplantıda; salgın seyrini, hizmet kapasitemizi ve filyasyon ekiplerimizin performansını gözden geçirdik. Ek tedbirleri ele aldık. Bursa, Kocaeli ve Gaziantep’te belirgin artış var. Bu illerimizde daha gayretli, daha titiz bir çalışma gerekiyor. Desteğinizin önemi artmış durumda. Mücadelemize desteğinizle güç verin’ dedi.

Bazı vatandaşlar hala kurallara uymuyor

Durum böyleyken ilçemizde hala kurallara uymayan bazı vatandaşlar sağlığımızı tehlikeye atıyor. Bakan Koca ve tüm doktorların uyarılarına rağmen maske takmayan bazı vatandaşlar, ‘Coronavirüs bana bulaşmaz’ anlayışı içindeler. Son derece hassas bir dönemden geçtiğimiz bugünlerde bazı vatandaşların kurallara uymaması Bilim İnsanlarını kara kara düşündürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.