DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bat,‘Engellilerimizin her zaman yanındayız’

Bat,‘Engellilerimizin her zaman yanındayız’

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerini pandemi nedeniyle büyük bir ihtimalle bu sene yapamayacaklarını belirtti. Başkan Bat, Covid-19 önlemleri kapsamında hiçbir engellinin tehlike altına girmesini istemediklerini söyledi.

Büyük bir ihtimalle Dünya Engelliler Günü etkinliğimizi yapamayacağız’

Başkan Bat, ‘Covid 19 sürecinde vaka ve ölüm sayılarının her geçen gün artması bizleri endişelendirmektedir. Bizler her sene yaptığımız 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerini bu sene pandemi dolayısıyla büyük ihtimalle yapamayacağız. Bu önemli süreç nedeniyle kalabalık oluşturup engellilerimizin, dostlarımızın ve sevenlerimizin risk altına girmesini istemeyiz. Bu süreçte dernek olarak faaliyetlerimizi alınan kararlar gereği durdurduk. Dernek üyelerimizi kendilerini korumaları konusunda uyardık. Üyelerimiz bu süreçte evlerinden çıkamadığı için ihtiyaçlarını temin edemeyen üyelerimize elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Çalışmalarımızı pandemi sürecinde olsak ta sürdürüyoruz. Hedefimiz engellilerimizin her süreçte yanında olmak. Bizler her zaman engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.