DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘ESNAFIN FATURA BORÇLARI 6 AY ERTELENSİN’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Covid-19 sürecinde getirilen kısıtlamaların yanına çözümü de konulması gerektiğini belirtti. Başkan Akpınar, ayrıca esnafın doğalgaz, elektrik, su gibi faturalarının 6 ay süreyle ertelenmesi gerektiğini belirtti.

“Esnaf için kapsamlı çalışma olmalı, ek paketler getirilmeli”

Akpınar, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirlerden etkilenen esnafın durumuna ilişkin şu değerlendirmede bulundu:  “Yeniden kapsamlı bir çalışma yapılmalıdır. Yeni ek paketler getirilmelidir. Görülüyor ki 2021 yazına kadar bu mücadele sürecek. Esnafımızla ilgili bir çare üretmek durumundayız. Kısıtlama getirirken çözümü de koyacağız. Bizim teklifimiz, esnafın doğal gaz, elektrik, su gibi faturaları en az 6 ay süreyle ertelenmeli. Esnafa hibe ve faizsiz kredi desteği yapılmalı. İşçilere yapılan ödenek miktarı arttırılmalı. Nisan 2020’den sonra işe giren ve ücretsiz izne ayrılanlar da aynı destekten faydalanmalı.”

‘Lanetliyorum, kınıyorum’

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddete tepki gösteren Şahin Akpınar, “Lanetliyorum, kınıyorum. Bununla ilgili en ağır şekilde yeniden kanun çıkartalım, buna bir son verelim.” dedi.

‘Terörle mücadele başarıyla sürdürülüyor’

Terörle mücadeleye de değinen BBP Gölcük ilçe başkanı Şahin Akpınar, Barış Pınarı Harekatı çerçevesinde 17 teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisi paylaşıldığını belirterek, terörle yurt içinde ve yurt dışında mücadele eden asker, polis ve diğer güvenlik kuvvetlerine Allah’tan yardım, şehitlere rahmet diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.