• BIST 100

    10305,13%-0,51
  • DOLAR

    40,21% 0,09
  • EURO

    47,02% -0,10
  • GRAM ALTIN

    4358,00% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6934,88% 0,52

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar’dan SEZER’E KENTSEL DÖNÜŞÜM TEŞEKKÜRÜ

Genel 19.11.2020 14:38:38 0
BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar’dan SEZER’E KENTSEL DÖNÜŞÜM TEŞEKKÜRÜ

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar’dan

SEZER’E KENTSEL DÖNÜŞÜM TEŞEKKÜRÜ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar parti binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in  geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla Gölcük’te kentsel dönüşümünün onaylanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Kentsel Dönüşüm Projesi Gölcük’te depremin izlerini silecek” dedi. 

“Gölcük’ün uzun yıllardır hayal  olarak gördüğü proje hayata geçiyor”

Gölcük’te kentsel dönüşüm projesinin onaylanmasından dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade eden Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, “ Güzel Gölcük’ümüze ve hemşehrilerimize, tüm vatandaşlarımıza, vatana millete kentsel dönüşüm projesi hayırlı uğurlu olsun. Gölcük Belediyesi Başkanımız   Sayın Ali Yıldırım Sezer ’e,  Gölcük’ün uzun yıllardır hayal  olarak gördüğü , Depremin izlerini silecek,  asrın projesini hayata  geçirmek adına mücadelemizde,  bizlere ağabeylik yaparak, bir Gölcük evladına yakışır şekilde, inanarak  seçildiği günden itibaren peşini bırakmadan neticelendirmiştir. Tüm emeği geçenlerin ellerine emeklerine sağlık. Biran evvel başlayıp, tez vakitte yeni bir Gölcük vizyonu ve misyonu ile tamamlandığında, bu zamana kadar Donanma kenti ve Deprem kenti ünvanlarının yanına  Yeni bir Gölcük unvanını da  ekleyip, başarılarımızın   parmakla gösterilmesi dileği ile. Büyük Birlik Partisi Gölcük İlçe teşkilatlarım ve şahsım olarak teşekkür ediyorum” dedi.

“Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret ettik”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Dün Kocaeli teşkilatları olarak önce şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun Tacettin Dergahında ki kabrini, Alperen Ocakları genel başkanımız Sayın Av Samet Bağcı’yı ve 18 Ekim de büyük kurultayda güven tazeliyerek yeniden genel başkanlığa seçilen genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ile teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığına getirilen sayın Tevfik Eren beylere hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim bu dava için hizmet eden ve edecek olanlardan razı olsun, muvaffak eylesin İnşallah.Misafirperverliklerinden dolayı kıymetli başkanlarımıza teşekkür ederiz. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve birlikte Şahadet e yürüdüğü yol ve dava arkadaşlarına Rabbim rahmet eylesin mekanları cennet, makamları âli olsun İnşallah.Genel Başkanımız gerçekleştirdiğimiz ziyarette Gölcük’e sevgi ve selamlarını iletti. En kısa zamanda Gölcük’e gelmek istediklerini ifade etti” dedi.

“Azerbaycan 30 yıl boyunca oyalandı”

Azerbaycan’ın yıllarca oyalandığını söyleyen Başkan Akpınar, “Azerbaycan’a ait Karabağ bölgesindeki topraklar, vatan toprakları bundan yaklaşık 30 sene önce Ermenistan tarafından işgal edilmişti. Bu işgal sırasında binlerce Azerbaycan Türk’ü soykırıma tabi tutularak katledildi, şehit edildi. Azerbaycan’ın toprağının beşte biri yani yüzde 20’i işgal edilmiş. 30 yıl boyunca Azerbaycan oyalandı. Minsk Grubu, Birleşmiş Milletler. 30 yıl boyunca bir çözüm üretilemedi. Ermenistan’ın işgali ortadan kaldırılamadı. Bunu rağmen Azerbaycan yine sabırla bekledi. 30 sene sonra Ermenistan bir kere daha saldırmaya başladı ama unuttuğu bir şey vardı. Artık ne Azerbaycan 90’lardaki Azerbaycan’dı ne de Türkiye 90’lardaki Türkiye idi. Neticede karşılığını öyle bir aldı ki, işgal edilmiş toprakların önemli bir kısmı kurtarıldı. Müdahale edilmesi, ateşkes sağlanmasa, masaya oturulmasa işgal edilmiş bütün topraklarla birlikte Azerbaycan’da askeri ile birlikte, milli ordusu birlikte Ermenistan’ı fethedebilirdi. Bu güce ve bu kudrete sahip Azerbaycan’a asker gönderilmesi ile ilgili TBMM tarafından kabul edilen tezkere hakkında kendilerinin de fikirlerinin sorulması gerektiğinin altını çizen Akpınar, Gruplar adına konuşmalar yapıldı. Gönlümüz isterdi ki biz de konuşalım. Duygularımızı düşüncelerimizi ifade edelim. Maalesef buna fırsat bulamadık. Sadece grubu olan partiler konuşturuldu” dedi.

“Türkiye’yi bu darbe anayasasından birlikte kurtaralım”

Anayasa değişikliği hakkında da konuşan Akpınar, “Yeni bir anayasa isteniyorsa ki biz Büyük Birlik Partisi olarak başından itibaren ifade ediyoruz ve söylüyoruz. Türkiye’nin bu anayasasından kurtulması lazım. Bu darbe anayasasının ürünü olan siyasi partiler yasasından ve seçim kanunundan kurtulması lazım. Gelin bunları yapalım. Bırakın HDP’yi geriye kalan partilerimiz birlikte oturup, bunu gelin birlikte yapalım. Türkiye’yi bu darbe anayasasından birlikte kurtaralım. Orada herkes kendi parti çıkarını ya da siyasi çıkarını bir kenara bıraksın. Milletin çıkarını ortaya koyarak bunu birlikte yapalım. Biz başından beri BBP olarak bunu söyledik ve söylemeye de devam ediyoruz”

“Pandemi kurallarına azami derece de uymamız gerekiyor”

Korona virüs salgını hakkında daha tedbirli olunması gerektiğini vurgulayan Akpınar, şunları söyledi: “Pandemi salgını tüm hızıyla devam ediyor. İyileşen hasta sayılarımız maalesef yeni hasta sayılarımızın altında. Şunu da söyleyelim, daha önce de ifade ettik. Yapabileceğimiz tek şey bu virüsle mücadele kapsamında maske, mesafe ve hijyen. Bu kurallara azami derece de uymamız gerekiyor. Asla bir tereddüt yaşamamız gerekiyor. Çember daralmış vaziyette. Bu süreçte vatandaşlarımızın bu süreçte çok daha fazla dikkatli olmaları ve titiz davranmaları gerekiyor. İnşallah aşı çalışmalarında ümit verici gelişmeler var. Bunların bir tanesinin de Türk bilim adamaları tarafından Almanya’da yapılması gerçekten bir Türk olarak, bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olarak beninde ziyadesi ile mutlu etmiştir gururlandırmıştır” dedi.

Hain darbe girişiminin 9. yılında “Bir Millet, Tek Yürek” mesajı verilecek GÖLCÜK’TE 15 TEMMUZ RUHU YENİDEN CANLANIYOR

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, “15 TEMMUZ ZAFERİMİZİN ONURUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ” 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANIDIR”

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Şakir Akçer, “ANKARA’YA YÜRÜDÜK, MAKUL BİR TEKLİF BEKLİYORUZ”

“Her 15 Temmuz’da “Zaferin Adı Türkiye” diye bir kez daha haykıracağız”

GÖLCÜK’TE PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE SONA ERDİ

Yıldız oyuncu transfer söylentilerine son noktayı koydu “KOCAELİSPOR’DA KALMAK İSTİYORUM”

Kocaelispor’da Selçuk İnan'dan Radikal Karar: 7 Futbolcu Kadro Dışı

Kocaelispor istiyordu, Fenerbahçe’ye imza attı

Mehmet Arslan, "MEMLEKETİN SELAMETİ İÇİN BİZ HER ZAMAN AYAKTAYIZ”

“O gecenin karanlığını yenenkardan aydınlık imandı”

TÜMGES, kadınların gönlüne ilmek ilmek dokundu; DENİZ KÜLTÜRÜ EL EMEĞİYLE YAŞATILDI

BÜYÜKŞEHİR DİJİKÜLTÜR’DE İLK YAYIN 15 TEMMUZ’A AYRILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, HAZİRAN AYI GEBE OKULU MEZUNLARINI VERDİ

HAKEVİ’nden Gaziler Derneğine ziyaret

Başkan Vekili Abiş’ten, KO-MEK’te aşure ikramı

RAHVAN AT YARIŞI DEĞİRMENDERE KOŞUSU NEFESLERİ KESTİ

Büyükşehir’den “Terörsüz Türkiye” çağrısına tam destek

Büyükşehir, Srebrenitsa’da 30. yıl acısını paylaştı

Her Marka ve Model Araç İçin Güvenilir Hizmetin Adresi: İSMET OTO

15 Temmuz’un 9. yılında “Kardan Aydınlık” teması işlenecek; BÜYÜKŞEHİR, DİRENİŞ RUHUNU YENİDEN YAŞATACAK

Anahtar Parti Gölcük’te 1. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi HASAN HÜSEYİN HOYUR SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLDU

Öztürk,“Vakfımız olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Toprak ve kaya düşmesine karşı çelik ağ sistemi kuruldu; İZMİT’TE RİSKLİ BÖLGEYE GÜVENLİK KALKANI

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel Yatırım Uyarısı "ALTIN, HER ZAMAN GÜVENLİ LİMANDIR"

TÜKODER Gölcük Şube Başkanı Rıdvan Salman, “DOĞALGAZA GELEN ZAM GERİ ALINMALI”

Başkan Büyükakın, Karamürsel Dereköy İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni inceledi; YARININ KOCAELİ'Sİ İÇİN ATILMIŞ STRATEJİK BİR ADIM

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Palyatif Servisinde AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nde ailelere beslenme eğitimi; BİLİNÇLİ AİLE, SAĞLIKLI BİREY

Gölcükspor Yeni Sezona Güçlü Kadro Hedefiyle Hazırlanıyor: TRANSFERDE HIZ KESİLMİYOR

Yükleniyor

Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel Yatırım Uyarısı "ALTIN, HER ZAMAN GÜVENLİ LİMANDIR"

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2