DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Belediye Derincespor Fatsa’ya 1-0 kaybetti

Belediye Derincespor sezonun 10. maçında Fatsa Belediyespor’u ağırladı. Rakip takım karşılaşmadan 3 puanla evine döndü.

İlk yarı 0-0 berabere bitti

İlk yarıda çok gol kaçıran temsilcimiz Belediye Derincespor adeta saç baş yoldurttu. Dakikalar 30’u gösterdiğinde Mehmet Tosun’un şutundaki topu, önce üst, sonra yan direkten döndü. Boşta kalan Enes yakın mesafeden kaleye gönderemedi. 43’te Sercan yine 2 metreden gol yapamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı  0-0 berabere bitti.

 İlk kez geldikleri atak gol oldu

Belediye Derincespor ilk yarıdaki baskısı ikinci yarıda olmasa da, topun hakimi olan taraftı. Doğancan, Melih, Enes ve Tayfur Emre ile birbirinden net pozisyonlarda fileleri göremeyen Derince, 63’te geriye düştü. Köşe vuruşunda kafalardan seken top Enver’e geldi. Enver yakın mesafeden kafayla ağlara gönderdi 0-1.  Maçın geri kalan kısmında temsilcimizin baskısı gol için yeterli olmadı ve Belediye Derincespor, son iç saha maçındaki Yeşilyurt karşılaşmasında olduğu gibi kaçırdığı gollerin ardından maçtan yenik ayrıldı. Bu arada Yeşilyurt maçından 3’er maç ceza alan stoperler Koray ve Efe maçı tribünden izledi. İki oyuncu da Edirne maçını da es geçecek ve 2 Aralık’taki Kemer maçında sahadaki yerlerini alabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.