DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Berat Kartal Kocaelispor’da profesyonel oluyor

Berat Kartal Kocaelispor’da profesyonel oluyor

Harb-İş Spor Kulübü Altyapısından yetiştirip hiçbir maddi ücret talep etmeden iki yıl önce ilimizin takımı Kocaelispor’un altyapısına verilen Berat Kartal Kocaelispor da profesyonel oluyor.

Bulut, ‘Kocaelispor’dan yetiştirme bedeli talep etmedik’

 Doğru yönetim kurulu ve gelecek planlaması ile İki yıl gibi kısa sürede Süper Amatör’e yükselen Harb iş spor kulübü meyvelerini almaya başlıyor. Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Selami Bulut, “Göreve geldiğimiz gün söz verdiğimiz gibi İlimiz ve İlçelerimizin takımlarına altyapımızdan her zaman destek vereceğiz. Berat Kartal bizim evladımız, onun başarılı olması bizi gururlandırıyor. İlimizin takımı Kocaelispor’dan yetiştirme bedeli talep etmedik .Berat Kartal’ı Milli Takımda da inşallah bir gün  izleriz.Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Çetiner, ‘Berat kardeşimize olan güvenimiz tamdır’

Harb-İş Spor Basın Sözcüsü Hakan Çetiner, ‘’Berat Kartal bize verdiği sözü tuttu ve inancıyla bugün profesyonel oluyor. Ülkemizin futbol kulüplerinin bulunduğu olumsuz tabloda Harb-İş Spor ve Kocaelispor ülke futbolunda doğru altyapı ile parlayan yıldız olacaktır. Berat kardeşimize olan güvenimiz tamdır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.