DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çelik, ‘Kentsel Dönüşüm müjdesi bizi çok mutlu etti’

Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Ali Yıldırım tarafından ilçemize verilen Kentsel Dönüşüm projesinin çok önemli olduğunu belirterek, Başkan Sezer’e emekleri için teşekkür etti.

‘Acilen başlanılmalı’

Gölcük’te Kentsel Dönüşüm Projesi’nin acilen uygulanması gerektiğini belirten Başkan Çelik, şunları söyledi: ‘Sayın Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ilçemiz adına önemli bir müjde verdi. Son olarak İzmir depremi gösterdi ki ilçemizde ve ülkemizin birçok noktasında kentsel dönüşüm gereklidir. Depreme Sağlıklı Binalar ile yakalanırsak, kayıplarımızı en aza indirir, canımız daha az yanacaktır’ dedi.

‘Belediye başkanımız Sezer’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum’

Açıklamalarını sürdüren Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, ’17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi önümüzde çok iyi bir örnektir. Gölcük’te dönüşüm ne kadar önce tamamlanırsa, halkımız da daha güvenli evlerde hayatlarını sürdürecektir. Bu konuda Sayın Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.