DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Coronavirüs’e yenik düşen Dr. Aydın Ünsal

Coronavirüs’e yenik düşen Dr. Aydın Ünsal GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI

GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavrüs nedeniyle geçtiğimiz gün vefat eden Özel Medar Hastanesinde Kardiyoloji ve İç Hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Emekli Dnz. Tbp.Kd.Alb. Uzm. Dr. Aydın Ünsal, Özel Medar Hastanesi önünde düzenlenen tören ile göz yaşları ile uğurlandı.  

ÖZEL MEDAR HASTSANESİ’NDE TÖREN DÜZENLENDİ

İlçemizin sevilen doktorlarından olan Aydın Ünsal’ın vefat haberi ilçemizde meslektaşları başta olmak üzere derin bir üzüntüyle karşılanmıştı.  Sağlık camiasında büyük bir kayıp olarak görülen Aydın Ünsal, tecrübesi ve insani ilişkileriyle Gölcük halkının gönlünde yer edinen kıymetli bir doktordu. Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Emekli Dnz. Tbp.Kd.Alb. Uzm. Dr.  Aydın Ünsal bugün düzenlenen tören ile ebediyete uğurladı.

TÖRENİNE KATILIM YOĞUN OLDU

Aydın Ünsal’ın özel Medar Hastanesi önünde düzenlenen cenaze törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli il Saymanı İsmet İşeri, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Eczacı Turan Dumlu, Özel Medar Hastanesi sahiplerinden Şahin Talus ve Veysel Besnili, Özel Medar Hastanesi doktorları, çalışanları, hekim arkadaşları, dostları ve sevenleri katıldı.

GÖLCÜK 17 AĞUSTOS MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Uzm. Dr. Doktor Ünsal çalıştığı Özel Medar Hastanesinde yapılan törenin ardından Değirmendere Akyüzler Camii’nde saat 10;00’da kılınan namaz sonrası Gölcük 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi.

Gölcük Haber Gazetesi olarak kıymetli Aydın Ünsal hocamıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.