DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Covid-19 vatandaşları tedirgin ediyor

İlçemizde bulunan Halıdere’de özelikle akşam saatlerinde vatandaşlar evde kalmayı tercih ediyor. Alınan son tedbirlerin ardından cafe çay bahçesi ve kahvehane gibi mekanların kapalı olması vatandaşların evde kalmasına neden oluyor.

VATANDAŞLAR EVDE KALMAYI TERCİH EDİYOR

İlçemizin en güzel sahillerinden biri olan Halıdere Sahili Covid-19 vaka ve ölüm sayılarının arttığı bugünlerde bomboş kaldı. Vatandaşlar havaların soğuması, pandemi tedbirleri ve tedirginlikleri nedeniyle evlerinde kalmayı tercih etti.

KURALLARA RİAYET ETMELİYİZ

Halıdere Sahili’nde ve ilçemiz genelinde akşam saatlerinde vatandaşlar evlerine çekiliyor. İlimizde ve ilçemizde vatandaşlar kurallara ne kadar riayet ederse, Covid-19’dan kurtulma süremiz kısalacak. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.