DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cumartesi Pazarında sıkı denetim uygulandı VATANDAŞ KURALLARA UYDU

Cumartesi Pazarında sıkı denetim uygulandı

VATANDAŞ KURALLARA UYDU

İlçemize bağlı Değirmendere’de her hafta Cumartesi günü kurulan Semt Pazarı’nda bu hafta Polis ve Zabıta ekipleri Covid-19 önlemleri nedeniyle vatandaşlara sıkı denetimlerde ve uyarılarda bulundu. Semt Pazarı bu haftada oldukça yoğun olurken, tüm vatandaşların maskeleri doğru takmaları dikkatlerden kaçmadı.

Ülkemizde ve ilçemizde Covid-19 vaka ve ölüm sayıları her geçen gün daha da artıyor. Ülke olarak denetimler daha da sıklaşırken, devletimiz vaka ve ölüm sayılarını azaltmak için yeni tedbirler ve yasakları uyguluyor. Değirmendere’nin en çok tercih edilen Semt Pazarlarından biri olan Cumartesi Pazarı’nda bu hafta sıkı denetimler dikkat çekti. Pazara gelen vatandaşlara sık sık kurallara uyulması konusunda anonslar yapıldı. Bu hafta Semt Pazarına hava yağışlı olmasına rağmen ilgi yüksekti.

Vatandaşlar fiyatları yüksek buldu

Emniyet ve Zabıta ekipleri sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşları uyardı. Vatandaşlarda bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirerek, kurallara riayet etti. Bazı vatandaşlar bu hafta semt pazarında bazı ürün fiyatlarının yükseldiğine dikkat çekerek, memnuniyetsizliklerini belirtti.

Cumartesi Pazarı’nda bu hafta sebze ve meyve fiyatları;

Domates 5 lira, Salatalık 2,5-3 lira, Fasulye 8 lira, Kereviz 5 lira, Karnabahar 5 lira, Ispanak 1,5 lira, Maydanoz ve Dereotu 1,5 lira,  Pırasa 5-6 lira, Turp 3 lira, Havuç 4 lira, Kestane 40 lira, Sivribiber 4 lira, Limon  tane 50 kuruş,  Üzüm 6 lira, Mandalina 5 lira, Muz 9 lira, Kivi 8, Armut 8 lira, Ayva 5 lira.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.