DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dar sokaklara araç parkı sıkıntı yaratıyor

İlçemizde otopark sıkıntısı devam ediyor. İlçemizin birçok alanında yine araç sürücüleri yine araçlarını otoparklar yerine cadde ve sokaklara park etmeye tercih etti.

Sokaklar daha da daralıyor

İlçemizde Dumlupınar Caddesi, 175. Sokakta araçların dar olan caddeye park edilmesi sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Zaten dar olan bu cadde araç parkı yüzünden daha da daralıyor. Dar sokaklara araç parkı yapılmaması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, ortaya çıkan görüntüye tepki gösterdi.

‘Dar cadde ve sokaklar araç parkına kapatılmalı’

Bazı vatandaşlar, ‘Dar sokak ve cadde aralarına araç sürücülerinin araçlarını park etmesi kötü görüntü ortaya çıkarmasının yanında cadde ve sokakların daralmasına neden oluyor. Gölcük’te ücretli olduğu için otoparklar boş kalıyor. Yetkililer en azından dar cadde ve sokakları araç parkına kapatmalı” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.