DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ellibeş, yönetimiyle son toplantısını gerçekleştirdi ‘HEPİNİZE MİNNETTARIM’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 8 Kasım Pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak Olağan İl Kongresi öncesi son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. 

İl Başkanı Ellibeş, yönetim kurulu üyelerine verdikleri fedakarca çalışmalarından ötürü teşekkür ederken, ‘Her veda son değildir, nerede olursak olalım yol arkadaşlığımız sürecek’ diye konuştu.

 ‘Kocaeli olarak depremin ilk anından itibaren bölgedeyiz’

Yaklaşık 1,5 yıldır görev yaptıkları yönetim kurulu ile KOTO Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, şunları dile getirdi: ‘Öncelikle İzmir’de meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. 17 Ağustos’u yaşayanlar olarak depremi ve getirdiği acıları çok iyi biliyoruz. Tüm Türkiye gibi günlerdir yüreğimiz İzmir’de atıyor.  Arama-kurtarma ekiplerimizin özverili çalışmalarına şükran borçluyuz. Kocaeli olarak depremin ilk anından itibaren bölgedeyiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe belediyelerimiz İzmir’e ilk yardıma koşan ekipler oldu. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde devletimiz İzmir’deki vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Bizler de sonuna kadar destek olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

‘İyi ki tanımışım dediğim siz kıymetli dava arkadaşlarıma minnettarım’

 Ellibeş, ‘İzmir’deki felaketin ardından 3 Kasım’da, diğer bir ifadeyle bugün iktidara gelişimizin 18.yıldönümünde yapmayı planladığımız “Her üye bir fidan” programımız ileri bir tarihe ertelendi. Şimdi tek odak noktamız 8 Kasım Pazar günü yapacağımız 7.Olağan İl Kongremiz. Cumhurbaşkanımızın kongremize katılacak olması bizim için ayrı bir onur. AK Parti için her kongre bir yenilenme dönemi anlamına gelir. Biz bu göreve başladığımız noktadayız. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak için yine yollara düşeceğiz. İyi ki tanımışım dediğim siz kıymetli dava arkadaşlarıma minnettarım. Yolumuz bahtımız açık olsun. Her veda bir son değildir. Dostluğumuz, kardeşliğimiz en önemlisi de dava arkadaşlığımız devam edecek. Beraber yine kol kola olmayı sürdüreceğiz. AK Parti birliği ile beraberliği ile çok güçlüdür. Güçlü olmaya da devam edecektir’ dedi.

 Yönetim kurulu üyelerini onure etti

Ellibeş, son olarak toplantıda yönetim kurulu üyelerine üzerinde “Değerli dava arkadaşım, AK Parti çatısı altında birlikte görev yapmaktan büyük onur duydum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle kökü mazide olan bu aydınlık davanın her zaman bir neferi olarak, bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlere teşekkür eder, ömrünüzün sağlık, mutluluk ve esenlikler içinde geçmesini dilerim” yazılı plaket takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.