DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Garipoğlu’da Deprem Bölgesinde ‘İZMİRLİLERİN ACILARINA ORTAK OLDUK’

Garipoğlu’da Deprem Bölgesinde

‘İZMİRLİLERİN ACILARINA ORTAK OLDUK’

Gölcüklü İş adamı Çağlayan Garipoğlu İzmir’de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki depremin acısına ortak olmak için İzmir’e giderek, İzmirli depremzedelerin acil ihtiyaçlarını ellerinden geldiğince karşıladılar.

‘Depremin acısını en iyi Gölcük bilir’

İzmir’de yaşanan depremin çok acı izler bıraktığını belirten Gölcüklü İş adamı Çağlayan Garipoğlu, ‘Gölcük olarak depremi en iyi biz biliriz. Bizde elimiz kolumuz bağlı duramazdık. Derhal İzmir’deki kardeşlerimiz için hazırladığımız Çantayı ve Kolileri götürdük. Depremzede kardeşlerimizin acılarını yerinde paylaştık. Bizde biliyorduk ki tek başımıza elimizden fazla bir şey gelmeyecek. Fakat karınca misali faydamız olabilir mi düşüncesiyle İzmir’e hareket ettik. Sabaha kadar enkaz başsında acaba bir ses gelir mi umuduyla bekledik. 1999 Gölcük Depreminin acısını İzmir’deki vatandaşlarımızla beraber yaşayarak, onların acısına ortak olmak istedik. Deprem bölgesinde belki yaralarına bir damla derman oluruz diye depremzede kardeşlerimiz için çay ve çorba hazır ettik. Allah bir daha böyle acılar ülkemize yaşatmasın. Bu acı deprem hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.