DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Garipoğlu’nun eniştesi Covid-19 tedavisi görüyor ‘KURALLARA UYMAK ZORUNDAYIZ’

Gölcük’ün sevilen İş Adamlarından Çağlayan Garipoğlu, eniştesi Necmettin Okutulmuş’un Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gördüğünü belirterek, ‘Eğer insanlar hastanedeki yoğunluğu görmüş olsaydı inanın herkes kurallara sıkı sıkı uyardı’ dedi.

‘Bu acıyı yakından hissettik’

Garipoğlu, yaptığı açıklamada, ‘Ne yazık ki eniştem Necmettin Okutulmuş Coronavirüs hastalığı ile mücadele ediyor. Kendisi şu anda Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görüyor. Bu süreçte Hastane Yönetimine, Doktorlarına ve Sağlık Çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eğer insanlar hastanedeki yoğunluğu görmüş olsaydılar inanın herkes kurallara uyardı. Her şeyi devletimizden beklemeye gerek yok. Bu süreçte sağlığımız ve sevdiklerimiz için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Sağlık Çalışanlarımızın bu süreçte fazlasıyla yorulduğunu gözlemledim. Bizler de vatandaşlar olarak sağlık çalışanlarımıza yardımcı olalım. Kocaeli’nin bütün yoğun bakım üniteleri artık dolmuş durumda. Eniştem Covid-19 Entübe olarak yattığı için bu acıyı 4 gündür yakından hissettik. Lütfen sağlığımız için kurallara uyalım.  Son olarak ta Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e de Covid-19 sürecinde yapmış olduğu mücadelesine yılmaksızın devam ettiği için teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.