DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Geçmiş dönem Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Enes Özgüler’den Gölcük Şehit Bayram Özdere Karakolu’na ziyaret

Geçmiş dönem Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Enes Özgüler’den Gölcük Şehit Bayram Özdere Karakolu’na ziyaret

Geçmiş dönem  Kocaeli  Ülkü  Ocakları İl Başkan Yardımcısı  ve  ilçemizin çok yakından tanıdığı, sevilen isimlerinden Enes Özgüler Gölcük Şehit  Bayram Özdere Karakolu’nu ziyaret etti.

Gölcük’te  yakından tanınan ve geçmiş dönem Kocaeli Ülkü Ocakları  İl Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yapan ve siyasete  Gölcük  Ülkü Ocakları’nda  küçük  yaşlarda  başlayan Enes Özgüler, boş  zamanlarında  esnaf  ve  bürokrasi  ziyaretleri  gerçekleştiriyor.

Enes Özgüler, kentimizde  birçok esnaf ve vatandaşlar  tarafından  sevilen ve sayılan bir kişiliği  ile ziyaretlerine devam ediyor. Şehit Bayram Özdere İlçe Karakol Amiri Nuri Erarslan’ı makamında, yine Kocaeli’nin ve Gölcük’ün yakından tanıdığı Milliyetçi duruşu ve gönüllere taht kuran Kocaelispor’un geçtiğimiz sezon ki Kaptanı Murat Soner Başak ile bir ziyaret gerçekleştirdi.

Özgüler, ziyarette yaptığı konuşmada, ‘Pandemi sürecinde gece gündüz kentimizin huzuru ve güvenliği için emek veren tüm Polis Teşkilatı’na teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Şehitler Meşalemizdir’

Özgüler, açıklamalarının devamında, ‘Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, Özel Harekat Polisi Bayram Özdere şehit olmuştu. Şehidimizin adı kentimizde yaşatılıyor. Bayrak inmesin, ezanlar dinmesin diye ömrünü canını bir an bile düşünmeden bu vatana feda eden nice yiğitlerden Allah razı olsun. Rabbim ruhlarını şad, mekanlarını  cennet eylesin’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.