DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı’ndan ÜYELİK SEFERBERLİĞİ

Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı’ndan

ÜYELİK SEFERBERLİĞİ

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı saha çalışmalarını aralıksın devam ediyor.  Başkan Kadriye Güner ile yönetimi ilk üyelik standını pazar günleri kurulan Hisareyn pazarında kurarak üye kayıtlarını gerçekleştirdiler.

Gelecek Partisi ilk üyelik standını Gölcük’te kurdu

Teşkilatlanma ve kongre süreçlerini tamamlayan Gelecek Partisi ilk üyelik standını Gölcük’te kurdu. Hisareyn’de stand kurup esnaf ziyaretlerinde bulunan ilçe başkanı Kadriye Güner burada yaptığı açıklamada,”Bizler siyasi mücadelemize yüreğimizi, zihnimizi ve emeğimizi koyduk. 1 Kasım’da gerçekleştirdiğimiz büyük kongremiz Gelecek Partimizin oluşum süreci açısından da ülkemizin siyasi geleceği açısından da zorlu bir tarihi eşiğin aşılmasıdır. Artık aziz ülkemizin her yerinde dinamik teşkilatlarıyla var olan kurumsallaşmış bir partiyiz. Ülkemizin siyasi geleceği açısından tarihidir, çünkü artık seçimlere katılma hakkı kazanmış olan Gelecek Partisi olmaksızın bir siyasi denklem kurulması imkansızdır. İstiklal Marşımızın “Korkma!” hitabından ilham alan gelecek gönüllüleri Anadolu’yu ayağa kaldırdı ve olmaz denilenleri olur kılarak milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtmaya başladı.

Ülkeyi cehaletiyle ve kibriyle ekonomik bir felakete sürükleyen Hazine ve Maliye Bakanının istifasında da, iktidarın geçmişte kenara ittiği isimleri tekrar devreye sokma çabasında da, unuttuğu reform, hukuk, adalet gibi kavramları hatırlamasında da Gelecek Partisi rüzgarının oluşturduğu siyasi iklimin büyük etkisi vardır” dedi.

“Siyaset anlayışımızda ilk gözettiğimiz hususlara değindik”

‘Bugün yalnız bırakılan esnafımızın yanındaydık’ diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Güner, “Bir günümüzü beraber geçirdik, partimizin ilkelerini konuştuk, merak edilenleri cevapladık. Siyaset anlayışımızda ilk gözettiğimiz hususlara değindik. Partimizin ilkeleri hukukun üstünlüğü ilkesinin ve adaletin tesis edilmesi, devlet idaresinde liyakatin, ehliyetin, şeffaflığın, hesap verilebilirliğin gerçekleştirilmesi, bu bağlamda akraba kayırmacılığından uzak durulması. Verimliliğe ve adil paylaşıma dayalı, rasyonaliteden hiç bir şartta kopmayan ciddi, tutarlı bir ekonomik anlayışın sürdürülmesi, her türlü rant ve eş-dost kayırmacılığına yönelik ekonomi politikalarının reddedilmesi gençlerimizin birikimli, modern dünyanın bilgisine hakim, sorgulayıcı, farklılıklara saygılı, şiddet ve ayrışmaya karşı bir duruş sergileyebilen, eşit fırsatlarla bir eğitim alabilmelerinin önünün açılarak işsizlik ile etkin mücadelenin sağlanması dış politikada da çok boyutlu, akılcı, insani bir diplomasinin sürdürülmesi ana hedefimizdir” dedi. Güner, covid-19 salgınına da dikkat çekerek özellikle fabrikalarda çalışmak zorunda kalanlara yönelik test imkanlarının yaygınlaştırılması ve vatandaşların maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyması konusunda çağrıda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.