DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gemici Emlak Firma Sahibi Sezer Gemici COVİD-19 PANDEMİSİ VE EKONOMİK KRİZ EMLAK SEKTÖRÜNDE KÖTÜ ETKİLEDİ

Gemici Emlak Firma Sahibi Sezer Gemici

COVİD-19 PANDEMİSİ VE EKONOMİK KRİZ EMLAK SEKTÖRÜNDE KÖTÜ ETKİLEDİ

Gölcük Emlakçılar Derneği kurucularından ve Gemici Emlak firma sahibi Sezer Gemici, Covid-19 hastalığı ve dövizdeki yüksek trendli aşırı dalgalanmaların emlak ve inşaat sektörünü durma noktasına kadar getirdiğini söyledi.

“Ekonomik krizin devam etmemesi için acilen faizlerin düşürülmesi gerekiyor”

Gemici Emlak firma sahibi Sezer Gemici emlak piyasası hakkında yaptığı açıklamada, “ Ülke ekonomimiz de çok büyük bir rol oynayan faiz oranlarının bir an önce 3-4 ay önceki gibi uygun ve kampanyalı bir şekilde düzenlenerek faizlerin yeniden düşürülmesi gerekiyor. Ülkemizin  ekonomik canlanmasına katkıda bulunması için halkımızın güvenli bir liman olan emlak ve inşaat sektörüne yatırım yapması bu dönemde çok önemli olduğunu söyleyebilirim.  Tabii bu konuda halkımızın da güven sorununu kaybetmemesi ve fırsatçılık konularına girmeden piyasalardaki canlanma da katkıda bulunmalarına gerektiğine inanmaktayım. Ekonomik krizin devam etmemesi için acilen faizlerin düşürülmesi ve en önemlisi halkımızın güveninin kaybetmemesi gerekmektedir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.