DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK DEVA TOPLANTILARI ZOOM İLE YAPIYOR

GÖLCÜK DEVA TOPLANTILARI ZOOM İLE YAPIYOR

DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel son günlerde artan salgının toplumun sağlığını, huzurunu bozduğunu, geleceğini tehlikeye attığını ve sağlık ordumuzda ciddi kayıplara   neden olduğunu,  performanslarını zedelediğini  dile getirerek yönetimi ile toplantılarını ZOOM üzerinden gerçekleştirdiklerini açıkladı.

“Hep birlikte mücadeleye devam diyorum”

Demokrasi ve Atılım Partisi Gölcük İlçe Yönetim Kurulu toplantılarını  bundan sonra COVİD 19 tedbirleri kapsamında ZOOM ile yapma kararı aldıklarını söyleyen Yücel, “Her gün parti binamızda bir arkadaşımız nöbetçi olacak ve partimizi gelen giden vatandaşlarımız için açık tutacaklar. Kapıdan girişte hiçbir yerde olmayan otomatik dezenfektan makinamız var, ilçe binamızda maske mesafe kuralları eksiksiz uygulanmaktadır. Bütün dünyayı tehdit eden Pandomi, insanlığa filmlerde bile göremeyeceğimiz bir dramayı yaşatıyor. Toplumsal bilinç, toplumsal bir disiplin içinde hareket etmemiz halinde bu lanet virüsü yenebiliriz.Aksi takdirde kendimize dünyayı zindan etmeye, kaybettiğimiz canlara yanmaya devam ederiz. Hep birlikte mücadeleye devam diyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.