DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Kaymakamlığı İzmir’e gidecek yardım kolilerini toplamaya devam ediyor DEPREMİN ACISINI EN İYİ GÖLCÜK BİLİR

Gölcük Kaymakamlığı tarafından İzmir’de meydana gelen depremden dolayı mağdur durumda olan afetzedelere gönderilmek amacıyla toplanan insani yardım gıda kolileri ve battaniyeler. Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda toplanmaya devam ediyor.

AFAD’dan gelen bilgi doğrultusunda hazırlanıyor

30 Ekim Cuma günü İzmir’de meydana gelen ve 114 kişini hayatını kaybettiği 6,6 şiddetindeki İzmir Depremi sonrası başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor. Gölcük Kaymakamlığı tarafında AFAD’dan gelen bilgi doğrultusunda afetzedelere verilmek üzere toplanan yardım kolileri Gölcük  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanış Dayanışma Vakfı’nda toplanmaya devam ediyor.  Yardım koliler en kısa zamanda İzmir’e gönderilecek.

Yardım koliler en kısa zamanda İzmir’e gönderilecek

Gölcük Kaymakamlığı tarafından AFAD’dan alınan bilgiler doğrultusunda hazırlanan yarım koliler toplanmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta Gölcük Kaymakamlığı’ndan yapılan, “İzmir’de meydana gelem depremden dolayı mağdur durumda olan afetzedelere insani yardım amacıyla gıda kolisi ve battaniye dağıtılacaktır. Söz konusu gıda kolisinin içeriği 5 kilo pirinç, 2,5 kilo bulgur, 2,5 kilo kuru fasulye, 2,5 kilo mercimek, 5 litre ayçiçek yağı, 0,83 kg domates salçası, 5 kilo şeker, 500 gram tuz, 1 kilo un ve 2 kilo çay olacak şekilde hazırlanmalıdır.  Bağışta bulunmak isteyen hayırseverlerimiz de aynı içerikte gıda kolisi ve kullanılmamış battaniye hazırlayarak Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na  Teslim Tesellüm belgesi ile teslim edebilirler” şeklindeki açılamadan sonra özellikle mahalle muhtarlıklarından, kurumlardan ve hayırseverlerden çok sayıda yardım kolisi toplandı. Toplanan koliler AFAD’dan gelen bilgi doğrultunda gönderileceği açılandı.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.