DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük MEDAR’dan Kızılay’a ziyaret KIZILAY HAFTASINI KUTLADILAR

İlçemize ve bölgemize önemli sağlık hizmetinde bulunan Gölcük MEDAR Hastanesi yetkilileri geçtiğimiz gün Gölcük Kızılay Şubesi Başkanı Orhan Barış ve Yönetimini ziyaret ederek, Kızılay Haftasını kutladılar.

‘Bu önemli haftanızı kutluyoruz’

Kızılay’ın ülkemizin en değerli kurumlarından biri olduğunu belirten Gölcük MEDAR Hastanesi Yetkilileri,  ilçe halkının Kızılay’a sahip çıkması gerektiğini belirttiler. Kızılay’ın kan bağış kampanyalarının hastalar için hayati önemde olduğunu belirten Hastane Yetkilileri, ‘Gölcük MEDAR Hastanesi olarak Kızılay Haftanızı kutluyoruz ve sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz’ dediler.

Barış, ‘Halkımızın yanına olmaya devam edeceğiz’

Gölcük Kızılay Şubesi Başkanı Orhan Barış,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ‘Gölcük MEDAR Hastanesi’ne duyarlılığından ve bu güzel ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyoruz. Kızılay Gölcük Şubesi olarak bizler halkımızın en zor anlarında yanlarında olmaya devam ediyoruz. Gölcük halkından da kurumumuza her zaman ki sahip çıkmalarını istiyoruz’ dedi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.