DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Personeli ATATÜRK’Ü ÖLÜMÜNÜN 82. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Personeli

ATATÜRK’Ü ÖLÜMÜNÜN 82. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 10 Kasım 1938 yılında ebediyete intikal eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için anma töreni gerçekleştirildi.

Semt Polikliniği ve Halıdere TRSM binalarında da anma töreni gerçekleşti

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 10 Kasım sabahı 09.05’te ambulansın hastaneye siren sesi vermesi ile saygı duruşuna geçildi. Törende önce 2 dakikalık saygı duruşu arkasından ise İstiklal Marşı okundu. Anma törenine hastane personeli, doktorlar, hasta ve hasta yakınları katıldı. Aynı şekilde Hastanenin Semt Polikliniği ve Halıdere TRSM binalarında da anma töreni gerçekleşti.

“Gazi Mustafa Kemal’i ebediyete intikalinin 82. yılında rahmet ve saygıyla anıyoruz”

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekim Uz. Dr. Sertan Acar; 10 Kasım vesilesiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i ebediyete intikalinin 82. yılında rahmet ve saygıyla anıyoruz. 1919 yılında Samsun’a çıkarak başlattığı İstiklal mücadelesinin meşalesi hala ilk günkü gibi yanmaktadır. Bizlerde bu eşsiz vatanın birer evladı olarak yurdumuzun en ileri seviyeye ulaşması ve hizmet verdiğimiz sağlık sektöründe en iyi noktaya gelmek için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir saygı ve özlemle andıklarını belirtti.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.