DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Halıdere’de mezarlık çevrelerinde düzenleme yapılıyor

Halıdere’de mezarlık çevrelerinde düzenleme yapılıyor

Halıdere’de uzun zamandır yapılması istenen Halıdere Mezarlığı çevre düzenlemesi ilgili ekiplerce yapılmaya başlandı.

Yol kenarlarına V kanal yapılıyor

Özellikle yağmur yağdığı zaman yol kenarlarında biriken yağmur suları nedeniyle çok sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Halıderelilerin bu isteği Mahalle Muhtarlarını yoğun çabası neticesinde son buldu ve çalışmalar başladı. ilgili ekiplerce Halıdere’de yol kenarlarına yağmur suyu tahliyesi için V kanal yapılıyor.

Halıdere Severler Grubundan teşekkür

Uzun zamandır bekledikleri çalışmanın başlamasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Halıdere Severler grubu sosyal medya hesabından yapılan çalışmalar için teşekkür ederek, “ Muhtarlarımızın yoğun çabası sonuç verdi. Köy yollarında çalışma başladı. Uzun zamandır yağmur yağdığında akan suyun yol kenarlarına toplanması için kanal yapılıyor ve sağlıklı hale dönüştürülüyor. Atalarımızın, dedelerimizin bulunduğu mezarlık bölgesindeki çalışma bizleri çok mutlu etti. Muhtarlarımızın daha önce verdiği müjdeli haber köy yollarının asfalt ve bakım çalışması da çok yakında başlıyor. Emeği geçen başta muhtarlarımız olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakına, KBB 4 ilçeden sorumlu Koordinatörü Nihat Abiş’e değerli Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e emeği geçen emekçi abilerimize teşekkürü Halıdere Halkı olarak borç biliriz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.